Ez anorexia? 14 éves Lány,167 centi,50 kiló vagyok.
Figyelt kérdés
Én nem érzem annak magam, de hallottam közeli mértékeket másoktól, akik annak mondták magukat. Ez az?2009. júl. 22. 16:10
1/10 anonim válasza:
Nem vagy anorexiás. Nyugodj meg, én 173 cm vagyok 16 éves és 55 kg és nekem is normális a testsúlyom nyugi nem vagy beteg.
2/10 anonim válasza:
Ezt nem testsúlyból kell megállapítani, hanem a lelkivilágából. Az az anorexiás, aki kövérnek látja magát és nem hajlandó enni. Ha eszel rendesen, és nem egész nap a fogyókúrán jár az eszed, akkor nem vagy anorexiás.
3/10 anonim válasza:
Az anorexia az nem a testi paraméterekből adódik. Az anorexia egy viselkedési, azon belül táplálkozási zavar, pszichés probléma. Az anorexiás akkor is kövérnek látja magát, ha kiszúrják a bordái a bőrét és emiatt nem vesz ételt magához, éhezteti magát. Ha rád ezek nem jellemzőek, akkor nem vagy anorexiás, csak vékony.
4/10 anonim válasza:
Nem vagy anorexiás :)
14 éves vagy, 162 cm és 37 kg :(
5/10 anonim válasza:
Bocsánat, azt akartam hogy 14 éves vagyok és 37 kg :(
6/10 anonim válasza:
haggyad már..: D
én vagyok 14 178cm és 37 kg, de ez azért mert lsitérzékeny vagyok és nemrág derült ki.ezvan :/
7/10 anonim válasza:
nem anorexiás vagy,maximum sovány.
Az anorexia azt jelenti,h nem eszel semmit,mert kövérnek érzed magad...de neked nem kell így érezned:)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent : )
2010. ápr. 4. 15:50
9/10 anonim válasza:
Én 175cm vagyok és 54,3 kg ja és 12 éves.
Engem is leanorexiásoztak pedig nem vagyok az nem vagyok csont bőr és nem jár folyton azon az agyam h hogyan tudnék többet fogyni
Semmi vaj veled☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!