Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehet számotokra vonzó egy olyan lány aki 20 fölött még szűz, sosem dohányzott, soha nem volt még részeg, nem jár bulizni, viszont jófej, jó alakja van (nem anorexia, inkább sportos) és szép arca, de elég félénk?
Nem ezektől a tulajdonságoktól lesz vonzó vagy épp ellenkezőleg..hanem hogy milyen ember.
Mondjuk a szűz dolog szimpatikus, mert legalább nem fajzott el mint a mai emberek 95% ( dugás, haverok, buli)
Hányinger az olyan lány akibe a János meg a város és mindezt a keresem az igazit palástolja.
Pont ilyet keresek. Viccen kívül. Rá nem nézek olyanra, aki cigizik, iszik, fűvel-fával b*szik, állandóan buliban züllik, stb.
Ha te, kedves kérdező, ilyen vagy, akkor legyél magadra büszke. 1 vagy a millióból...
leírtad a női ideálomat :) már olyan rég keresek egy ilyen lányt mint te de eddig nem találtam...
Akkor viszont itt a lehetőség: kaphatnék egy msn címet? :D Szívesen "beszélgetnék" (már-amennyire az msn-t beszélgetésnek lehet hívni) veled.
Küldj egy üzenetet ha lenne kedved dumálni.
egyébként haveroknak szoktam mondani hogy szerintem az az igazán jó csaj aki cigi,pia stb nélkül él de ők mindig leoltanak.A többi lány nálam csak ilyen....had ne mondjam ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!