Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lehet számotokra vonzó egy olyan lány aki 20 fölött még szűz, sosem dohányzott, soha nem volt még részeg, nem jár bulizni, viszont jófej, jó alakja van (nem anorexia, inkább sportos) és szép arca, de elég félénk?
Bocs, ha pofátlan lennék, de aki szűz lány után áhítozik az szűz vagy trauma érte( kiröhögték a méretei miatt), esetleg volt már lánnyal(véletlenül) de alapjáraton nem szerette és nem közeledett felé még egy lány sem..így azt gondolja, hogy egy szűz lánynál nagyobb esélye van, hiszen tapasztalatlan.
Aki pedig nem szűz nem feltétlen ribanc lehet volt egy barátja 1 évig és azzal is csak 1X feküdt le, de a sok szűz kisfiúnak már ettől is komplexusai lesznek( az ex biztos jobb volt mint én)
egyéb tulajdonságai miatt? Ez alap legalább is az átlag lány ismérvének kellene lenni pláne, hogy 20 feletti.
Gázos ha pl egy 23 éves lány azzal szórakozik hogy seggpics@ részegre issza magát egy buliba minden hétvégén.
Aztán mivel a k9rnyezetemben( 27 vagyok) nem nagyon vannak bulizós nagyvilági lányok( lehet persze fiatalkorúkban azok voltak) azt gondoltam nem ennek örülnek a srácok..ezek szerint a mai fiatal lányok brutálisabban nyomják mint az én időmben.
Nekem is szinte ez a női ideálom, én is ilyen csajt keresek, csak 18 év alatt:P
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!