Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ha választanotok kellene: feministával randiznál, vagy konzervatív nézetű nővel?
Várom a szavazatokat, ha akarjátok, kommentben is kifejthetitek a véleményeteket.
Köszönöm előre is.

"Aki feminista, az feminista. Mindegyikük egyforma."
Akkor neked végeredményben nem egy komplikált dolog a párválasztás: kétféle nő van összesen: feminista és konzervatív.
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ennél már a nagycsoportos unokaöcsémnek is sokkal árnyaltabb képe és bölcsebb meglátásai vannak vannak a nőkről.

Én egy feminista, határozott domináns nővel szívesen randiznék. Lennék a szolgája akár, vagy ha ez neki túlzás, az alárendelt lennék a kapcsolatban.
A szubmisszív feministákat nem igazán tudom hova tenni viszont.

"ez a feminizmus: arrogancia, rágalom, érzelmi túlfűtöttség, ferdítés, sértődékenység mesterfokon."
Nem.
Sajnálom, de fogalmak definíciója továbbra se attól függ, hogy neked szimpi-e az adott fogalom vagy sem.

"És ez amúgy miért lenne jó 2025-ben bármelyik nőnek? Régen sem választották ezt, hanem bele voltak kényszerítve. Max akkor értem ha tényleg el van tartva a nő és nem teljesen minimál szinten, hogy egy bugyi vásárláshoz is engedélyt kell kérjen. Másképp miért akarna alárendelt"kuss a neve" lenni, de mellette heti 40 órát gürcölni, majd tovább gürcölni otthon egyedül? Nem kötekedésből kérdezem. Tényleg érdekel."
Nem tudom, miért lenne ez jó 2025-ben bármelyik nőnek, én is a feministára nyomtam. Akiket én ismerek hasonlók, azok vagy úgy nőttek fel, hogy a nő gyámoltalan, legfeljebb konyhai munkában és gyereknevelésben kompetens, a nagyvilág dolgaiban irányításra szorul, meg egy villanykörte cseréjében is segítségre szorul. Vagy tényleg anyagi előnyök, ahol a nőnek legfeljebb hobbiból kell dolgoznia, szép nagy ház, csicsás tárgyak, utazások, közben meg az önerejéből egy utolsó egérlyukra se telne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!