Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha választanotok kellene: feministával randiznál, vagy konzervatív nézetű nővel?

Figyelt kérdés

Várom a szavazatokat, ha akarjátok, kommentben is kifejthetitek a véleményeteket.

Köszönöm előre is.

ma 18:59
A kérdező szavazást indított:
Feministával.
Konzervatív nézetű nővel.
26 szavazat
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
8%

Feminista, vagyis amelyiknek már a B oldal pörög, lefőtt a kávé, férfigyűlölő, komplexusos, kontrollmániás, nősoviniszta, stbstbstb...?

Ezek legfeljebb egy mazochista fétises beteg elme vágyálmai.

ma 19:04
 2/50 anonim ***** válasza:
62%
Számomra evidens: mivel 80%-ban én is konzervatív vagyok, ezért természetesen a konzervatív személlyel ismerkednék meg. Talán az ő értékrendje közelebb áll az enyémhez, mint egy liberális szellemé.
ma 19:04
 3/50 anonim ***** válasza:
74%

Azért előbb tisztázzuk a fogalmakat. A konzervatív nő azt jelenti, aki hozzátok megy, szül gyerekeket, elvégzi az összes házimunkát, meleg vacsorával vár és ti cserébe mindezért eltartjátok.

A feminista meg ugye dolgozik, felesben fizet cserébe nektek ugyanúgy kell mosni, főzni, takarítani, azt is felesben.

ma 19:12
 4/50 anonim ***** válasza:
70%
Az a durva hogy mindannyian feministák vagyunk, még azok is akik annyira buták hogy konzervatívnak mondják magukat. Szavazol? Tanultál? Dolgozol? Akkor feminista vagy, akkor is ha alázatosan az urad elé teszed az ételt meg kiszolgálod, takarítasz meg felszolgálod a sört a tévénézéshez. Ezek miatt csak buta vagy, nem konzervatív antifeminista.
ma 19:13
 5/50 anonim ***** válasza:
47%
A konzervatív haza se tud vinni a buliból ahol ittál, mivel nem vezethet.
ma 19:14
 6/50 anonim ***** válasza:
55%
A két fogalom nem ellentéte egymásnak, így kifejthetnéd, hogy mi alapján állítod egymás mellé őket.
ma 19:15
 7/50 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki tisztában van a fogalmakkal, aki szavaz, 3-as.

Nem kérek a kérdésem alá sem feminista propagandát sem konzervatív propagandát.

Az legyen, amit kértem.

ma 19:16
 8/50 anonim ***** válasza:
48%
A fogalmak azok, amiket a 3-as válaszban leírtam.
ma 19:17
 9/50 anonim ***** válasza:
71%
Jé milyen ostoba arrogáns kérdező.
ma 19:22
 10/50 anonim ***** válasza:
75%
Sok mindent elárul az ember intelligencia szintjéről, ha a fogalmak tisztázására irányuló kísérletet propagandának véli. Pedig minden értelmes, intelligens vita alapja, hogy definiáljuk a fogalmakat, amikről vitatkozunk. Na tippelj melyik párt használja még ezt a technikát...
ma 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!