Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha választanotok kellene: feministával randiznál, vagy konzervatív nézetű nővel?

Figyelt kérdés

Várom a szavazatokat, ha akarjátok, kommentben is kifejthetitek a véleményeteket.

Köszönöm előre is.

tegnap 18:59
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
63%

"Nem tudom, mit vergődnek a pasikák még 2025-ben is a feminizmuson, marha gáz, lépjetek tovább ezen és nőjetek fel. A konzervatív nők sem akarnak ilyen szánalmas nyomikkal dugni."

Kulturált válasz volt, mára is kipipálva mások lenyomizása, büszke lehetsz.

"sajnos nem érted a jelentését ezeknek a fogalmaknak."

Konzervatív = régi értékekhez ragaszkodó (kapcsolat esetén a nő alárendelt, kiszolgáltatott helyzetben). Feminista = nemek közti egyenlőségen alapuló. Ha szerinted kapcsolati szempontból a kettő egyszerre is lehetséges, akkor te vagy az, aki nem érti a fogalmakat.

tegnap 21:47
 42/52 anonim ***** válasza:
28%

Ha nyomiságokat írsz, talán ne legyél felháborodva, hogy nyominak neveznek.

Mindig elfelejtem, hogy a gyakoris incelekkel felesleges vitatkozni, mert teljesen kimosta az agyukat a szocmédia meg a szexhiánytól megkattant szerencsétlenek fórumai.

tegnap 21:51
 43/52 anonim ***** válasza:
73%
#42 Házas vagyok (de már megszoktam, hogy itt a GYK-n rutin jelleggel leinceleznek a bármi véleménykülönbséget feldolgozni képtelen nők).
tegnap 22:01
 44/52 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk mr szuper intelligens be is bizonyította szépen a 40-es válaszával hogy mennyire ostoba. Szerintem egyetemet is max kívülről láthatott.
tegnap 22:02
 45/52 anonim ***** válasza:
48%
Incelek ritkán látnak belülről egyetemet, intelligens emberből meg ritkán lesz ilyen habzó szájú hímsoviniszta.
tegnap 22:05
 46/52 A kérdező kommentje:

Néha elgondolkodom azon, hogy lehet hibásan ítélem meg a feministákat, és nem kellene abból kiindulnom, amit itt az oldalon tapasztalok. Vagyis: talán nem mindegyik feminista olyan, mint az itt írogató elfogult, fanatikus és rosszindulatú GYIK-es nők.

Még átgondolom ezt a témát. Habár a GYIK-es nők a lehető legrosszabb reklámot csapják a feminizmusnak. Nem biztos, hogy megdicsérnék őket, bár ki tudja.

tegnap 22:09
 47/52 anonim ***** válasza:
Vagy talán elkezdhetnél te is normális stílusban kommunikálni, ahogy én eddig tettem és akkor talán kicsit kilátnál a saját fejedből. Gyűlölködésre nehéz korrekt és kiegyensúlyozott választ adni.
tegnap 22:12
 48/52 anonim ***** válasza:

44, pontosan, ennek ellenére annyira előadja, hogy ő mennyire elképesztően okos, hogy az hihetetlen, közben meg minden egyes mondatán érzed az elejétől fogva, hogy aluliskolázott és buta. Nem tud intelligensen fogalmazni, érvelni, linkelgeti az érvelési hibád oldalt, de olyan szegényes, meg egyszerű a gondolati összetétele, hogy azonnal lejön kivel beszélsz. Semmi önkritikája nincs, teljesen el van szállva magától. És pont ezt kérdezgettem tőle a másik topikban amire hivatkozott, hogy ugyan mire fel.

Volt már olyan akivel szintén nem egyezett a véleményem, ennek ellenére érződött, hogy a másik egyébként kellően intelligens, csak máshogy látja a dolgokat. Na itt nem ez a helyzet áll fenn.

tegnap 22:13
 49/52 anonim ***** válasza:
"Konzervatív = régi értékekhez ragaszkodó (kapcsolat esetén a nő alárendelt, kiszolgáltatott helyzetben)." És ez amúgy miért lenne jó 2025-ben bármelyik nőnek? Régen sem választották ezt, hanem bele voltak kényszerítve. Max akkor értem ha tényleg el van tartva a nő és nem teljesen minimál szinten, hogy egy bugyi vásárláshoz is engedélyt kell kérjen. Másképp miért akarna alárendelt"kuss a neve" lenni, de mellette heti 40 órát gürcölni, majd tovább gürcölni otthon egyedül? Nem kötekedésből kérdezem. Tényleg érdekel.
tegnap 22:13
 50/52 anonim ***** válasza:
Én olyannak tudom elképzelni hogy ezt válassza, aki nagyon szubmisszív személyiség és emiatt szereti ha kicsit el van nyomva és nem kell döntéseket hoznia. Természetesen ilyenkor elvárás hogy el is tartsa a férfi és nem kell munkahelyen dolgozni csak otthon. Ha kellően gazdag a férfi ez jó felállás lehet mindkét félnek. (én sem választanám ezt, de láttam már ilyet jól működni)
tegnap 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!