Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha választanotok kellene: feministával randiznál, vagy konzervatív nézetű nővel?

Figyelt kérdés

Várom a szavazatokat, ha akarjátok, kommentben is kifejthetitek a véleményeteket.

Köszönöm előre is.

tegnap 18:59
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Csodálkoztam is hogy a csokival ennyire kihúztam a gyufát.
tegnap 21:06
 32/52 anonim ***** válasza:
38%
Szegény érvelési hiba oldal létrehozója, kidobta volna a gépét a kukába ha előre tudja hogy ilyen félkretének próbálják felhasználni a kategóriáit, de nem tudják.
tegnap 21:08
 33/52 anonim ***** válasza:
57%

huuu gyerekek pont jókor jöttem, mert én vagyok az a bizonyos nő, akit ez a kisfiú megemlített 25-nél. Egyébként a 2 diploma, 2 nyelvvizsga és a saját vállalkozás felhozásánál az előzmény az volt, hogy a kérdező valami elképesztő lekezelő, engem totálisan hülyének, 1 bitesnek néző módon kommunikált, majd közölte, hogy ő vizsgára készül és inkább foglalkozik az intellektuális szövegekkel, mert, hogy én lehúzom agyilag a mélybe, valami ilyesmi. Ekkor világosítottam fel, hogy kivel is beszél és a vizsgázásból feltételeztem, hogy azért én egy picikét talán előbbre tartok nála az életben.

De hadd másoljam be akkor ide is, amit a vita végén konklúzióként megfogalmaztam. Mellesleg a vita egy olyan kérdés alatt kerekedett, ahol több férfi is értéktelennek titulálta a 30-os nőket.

"A válaszokból lejött, hogy azok a férfiak, aki értéktelennek tekintenek egy nőt azért, mert 30 feletti, a saját területükön, ahol egy nő "megméri" őt, abszolút de nem tudnak semmit sem felmutatni. Sőt, mint kiderült, én mint nő ezen a területen sokkal többet értem el náluk.

Összességében azok a férfiak, akik a nőket a koruk miatt becsmérlik, pont azok, akiknek saját státuszuk sem elég erős ahhoz, hogy ezt a kritikát jogosan megfogalmazzák.

Ez kettős mérce: Az ilyen férfiak azt várják el a nőktől, hogy fiatalok és kívánatosak maradjanak, miközben ők maguk nem tesznek szert olyan státuszra vagy vonásokra (pl. anyagi siker, intellektuális mélység, érzelmi intelligencia), amelyekkel vonzóbbá válhatnának.

Ha valaki semmit nem tud felmutatni, akkor önmaga sem felel meg annak a "piaci értéknek", amit másokon számon kér."

tegnap 21:19
 34/52 anonim ***** válasza:
Feministával, mert a konzervatív eltartatja magát és elvárja, hogy mindent a pasi fizessen. Inkább kiveszem a részem a házimunkából, rendelünk ételt, de a párom ne üljön otthon egész nap.
tegnap 21:33
 35/52 A kérdező kommentje:

A 2 diploma, nyelvvizsga stb. rád nézve azért ciki, mert még az érveket sem sikerült megértened. Te egy szalmabábbal vitatkoztál, és vitatkozol a mai napig.

Ott is elmagyaráztam neked, hogy kritikámban nem 30-as nőket, hanem azoknak egy részét érintettem, de úgy tűnik, te a mai napig nem adtad fel ezt a csúsztatást.

Nagyon értelmetlen ember vagy, de ékes példája vagy a balliberális feministáknak.

tegnap 21:37
 36/52 anonim ***** válasza:

"ugyanez, abszolút jobboldali vagyok, de feminista. Van karrierem, az egyenlő munkamegosztásban hiszek egy házasságban. Ettől még a konzervatív jobbos érzelmű vagyok. A pride meg ilyenek nagyon messze áll tőlem. Ilyenkor mi van?"

Az, hogy kapcsolati szempontból nem vagy konzervatív, hanem feminista.

Nyilván a "felnőtt párkapcsolatok" kategóriában kiírt kérdésnél ez a szempont.

tegnap 21:37
 37/52 anonim ***** válasza:

#36 sajnos nem érted a jelentését ezeknek a fogalmaknak.

Nem tudom, mit vergődnek a pasikák még 2025-ben is a feminizmuson, marha gáz, lépjetek tovább ezen és nőjetek fel. A konzervatív nők sem akarnak ilyen szánalmas nyomikkal dugni.

tegnap 21:39
 38/52 anonim ***** válasza:
Kapcsolati szempontból mi a feminista? Én például fiatalon férjez mentem, egyetem után rögtön és lassan jön a gyerek még 25 alatt. Ennek ellenére feminista vagyok, dolgozok, és híve vagyok az egyenlőségnek.
tegnap 21:40
 39/52 anonim ***** válasza:
C: egyik se kell 😂
tegnap 21:40
 40/52 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen, hogy kapcsolati szempontból feminista. Nincsenek szélsőges feministák sem (ez is csúsztatás.)

Aki feminista, az feminista. Mindegyikük egyforma. Leírtam, milyenek.

tegnap 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!