Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemzeti érzelmű férfinak miért olyan piszok nehéz randizni?
Szögezzük le: nem incelről van szó! (Volt már szexuális jellegű együttléte) Egyszerűen egy nemzeti érzelmű férfiról, akinek megvan a maga értékrendje. Mégis egyre nehezebb tisztességes nőt találni, akit érdekelnek a pozitív értékei.
Ilyen pozitív tulajdonságok pl. hogy:
- Nem csalja meg a nőjét.
- Nem plázacicákra vagy instás magamutogató nőkre hajt, hanem olyan nőt keres, aki dolgozó, hétköznapi asszony.
- Ebből következően ő nem sugar daddy, nem tart el senkit.
- Fontosak neki a hagyományos nemi szerepek, a nő dolga megteremteni az otthon melegét.
- Férfias, ha egyszer háború törne ki, örömmel jelentkezne tartalékos katonának, hogy megvédje az asszonyokat meg a hazát.
Az utolsón kívül ezeknek mi köze van a nemzeti érzelmekhez?
Gondolom folyton politizálsz, rasszista vagy és hangot is adsz neki, nincs értelmes hobbid, csak a rendszer és más népek szidása meg ilyenek. Egyszer volt ilyen szélsőjobbos pasim még tinikoromban, soha többet.
- Fontosak neki a hagyományos nemi szerepek, a nő dolga megteremteni az otthon melegét
Ezek miatt. Egyrészt elvársz mindent, hogy a nő csináljon otthon, másrészt te anyagilag nem tartod el, mint ezért cserébe tették anno a férfiak.. Senki sem fog neked ingyen tüsténkedni otthon, vagy felezitek az otthon melege munkákat, vagy eltartod a nőt! Nincs más lehetőséged, a nők nem hülyék.
“ olyan nőt keres, aki dolgozó, hétköznapi asszony.
- Fontosak neki a hagyományos nemi szerepek, a nő dolga megteremteni az otthon melegét.”
Aha, tehát olyan nőt szeretnél, aki nem csak keményen dolgozik napi 8-10 órát, hanem utána otthon még a seggedet is kinyalja és cselédnek használhatod. Nem is értem, miért nem kellesz a nőknek...😂Nekem biztos nem kellenél, ha elvárod, hogy én vezessem egyedül a háztartást, akkor én meg elvárom, hogy tarts el.
Baromira üti egymást az hogy te nem tartod el a nőt, ő viszont legyen hagyományos feleség. Frászkarikát vagy te nemzeti érzelmű. Csak egy kis nulla aki mindent akar a semmiért.
A konzervatív férfi nagyon jól tudja mi a dolga ha hagyományos asszonykát akar. A pénzt bizony ő hordja haza és azt is megsúgom hogy nem konyhapénzt meg zsebpénzt kap az asszony hanem korlátlan hozzáférést. Na még mindig nemzeti érzelmű konzervatívnak vallod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!