Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál olyan nővel, aki pasinak hívja a férfiakat, nem pedig férfinak?
Figyelt kérdés
Miért terjedt el ez a nyomorult kifejezés a legtöbb nő körében, hogy pasi?
Csak én tapasztaltam eddig azt, hogy akik ilyen kifejezėst használnak a férfiakra, azok eléggé felszínes nők?
Nem provokáció a kérdés.
2018. okt. 14. 14:30
1/12 anonim válasza:
Teljesen bevett, elfogadott szóhasználat a NŐK körében.
Ha egy férfi mondja, az inkább furcsa.
2/12 anonim válasza:
És azzal mi van, amikor a férfiak a nőket a csajok szóval illetik? Ugyanez kb..
5/12 Pumukli alfahím válasza:
Engem is idegesít,olyan nyálas.
6/12 anonim válasza:
Az gáz mikor 4 5 év után is pasimozik vki,engem is idegesit pedig nő vagyok,kedvesem párom,stb de 3 4 év után már könyörgöm nem a pasim ,mint vmi csere darab..
7/12 anonim válasza:
*Miért terjedt el ez a nyomorult kifejezés a legtöbb nő körében, hogy pasi?
Mert alig találni normális valódi férfit. Csak utánzatok vannak, de azok dögivel.
8/12 anonim válasza:
Egy értelmes és önmagára igényes nő képes normálisan kifejezni magát, és nem használ ilyen cigány szlengeket, mint a pasi, csávó, csaj... Én utálom ezeket a szavakat, és károsnak tartom a magyar nyelvre. Olyan szép nyelvünk van, megannyi szóval, miért nem képesek egyesek normálisan kifejezni magukat, miért nem képesek ápolni a nyelvünket? Nem értem.
9/12 anonim válasza:
Az a baj h sok kapcsolatba elfér a pasim csajom ugyis csak használatra van tisztelet a kivételnek,mai kapcsolatok sajnos fosok.. Sokan azért vannak együtt mert könnyebb kijonni ugy na akkor inkább lennék egyedül..
10/12 anonim válasza:
Nekem pasi az, aki korombeli, és jóképű. Ahogy nőttem fel, a "pasik" is nőttek, ma már 18 évesekre nem mondom, hogy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!