Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előítéletes vagyok ha elvből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előítéletes vagyok ha elvből elutasítom a jóképű, és/vagy jó anyagi helyzetű férfiakat?

Figyelt kérdés
Huszonéves, kövér nő vagyok, nincs diplomám, nincs jól fizető munkahelyem. Mégis megesik, hogy a kérdésben említett férfiak ismerkedést kezdeményeznek nálam, például társkeresőn. Annak ellenére, hogy vannak fennt egész alakos képeim, és nem titkolok magamról mást sem. Nekem ilyenkor egyből megszólal a vészcsengő, hogy szivatás áldozata vagyok, ezért vissza sem írok. Úgy gondolom az ilyen férfiak, vagy nem valós profillal vannak fent, vagy csak szexelni akarnak életükben egyszer egy kövér lánnyal is. Még ha tegyük fel egyik sem lenne igaz, és összejönnénk, nem tellne el úgy nap hogy ne kételkednék benne, hogy nem lép le holnap egy csinos nővel. Szóval nem lennék boldog. Szerintetek jogos, hogyha az ember nem ismerkedik a saját kategóriája felett? Mert itt mindig csak a fordítottját olvasom, hogy mindenkinek az a baja, hogy neki nem tetsző egyének nyomulnak csak rá.
2018. jún. 28. 15:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Te buta vagy anyukám!
2018. jún. 28. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Igen, az vagy.
2018. jún. 28. 16:05
 3/15 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy te a szűz lúzer gyk-s pasi alteregója vagy. (-elítélsz embereket pedig nem os oseres, -ziccer helyzeted hagyod veszni, - ennek ellenére te vagy a "szegény")

Szóval a jó hír az hogy kategóriádnak megfelelő pasikban itt topzódhatsz. Vagy mégsem mert még a szűz lúzerek is Megan Fox szerencsétlen ikertesvéréért könyörögnek... Nem tudom így van-e nektek közös kategóriátok ami szaporodó képes is?

2018. jún. 28. 16:06
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem biztos, hogy mindenki a külsőségek alapján ismerkedik.

Van, aki a kifejezetten előnytelen kinézetű embereket keresi, mert tudja, hogy ők biztos pont lesznek.

És sokkal másabbak belsőleg is, mint a szebbek.

Társkeresőn mondjuk amúgy is paranoiás az ember, tökmindegy, kivel áll szóba.

Lehet, csak a kéglidet akarja kirabolni, nem lehet tudni.

2018. jún. 28. 16:07
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem tudhatnád, hogy vannak, akik számára a kövér nők a legvonzóbbak.. az ilyen férfiak nem csak csóró ronda kis perverzek lehetnek, hanem gazdag félistenek is.

Sőt, a magasabb statuszú emberekre kifejezetten jellemzőek a perverzitások.

Egy levelet megér, ha neked is szimpatikus.

2018. jún. 28. 16:09
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Eszedbe nem jut, h van, akinek te vagy csinos?

Hát akkor edd a kefét nyugodtan, én nem bánom....

2018. jún. 28. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Na és mi lenne ha visszafognád az evést és edzésbe kezdenél? Akkor ha szebb, kívánatosabb tested lenne akkor nem éreznéd jobban magad? Nagyon fura h inkább lejjebb adsz az igényeidből minthogy megdolgoznál a boldogságodért.
2018. jún. 28. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:
12%
reménytelen eset vagy.
2018. jún. 28. 16:20
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Ugyanígy látom a dolgokat, csak az arcom elég csinos és nagyon jó diplomám van. Egyébként én is elkerülöm őket.
2018. jún. 28. 17:03
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha így gondolkodsz, minek vagy egyáltalán társkeresőn? Én ezt nem értem.
2018. jún. 28. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!