Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előítéletes vagyok ha elvből elutasítom a jóképű, és/vagy jó anyagi helyzetű férfiakat?
Amúgy te a szűz lúzer gyk-s pasi alteregója vagy. (-elítélsz embereket pedig nem os oseres, -ziccer helyzeted hagyod veszni, - ennek ellenére te vagy a "szegény")
Szóval a jó hír az hogy kategóriádnak megfelelő pasikban itt topzódhatsz. Vagy mégsem mert még a szűz lúzerek is Megan Fox szerencsétlen ikertesvéréért könyörögnek... Nem tudom így van-e nektek közös kategóriátok ami szaporodó képes is?
Nem biztos, hogy mindenki a külsőségek alapján ismerkedik.
Van, aki a kifejezetten előnytelen kinézetű embereket keresi, mert tudja, hogy ők biztos pont lesznek.
És sokkal másabbak belsőleg is, mint a szebbek.
Társkeresőn mondjuk amúgy is paranoiás az ember, tökmindegy, kivel áll szóba.
Lehet, csak a kéglidet akarja kirabolni, nem lehet tudni.
Szerintem tudhatnád, hogy vannak, akik számára a kövér nők a legvonzóbbak.. az ilyen férfiak nem csak csóró ronda kis perverzek lehetnek, hanem gazdag félistenek is.
Sőt, a magasabb statuszú emberekre kifejezetten jellemzőek a perverzitások.
Egy levelet megér, ha neked is szimpatikus.
Eszedbe nem jut, h van, akinek te vagy csinos?
Hát akkor edd a kefét nyugodtan, én nem bánom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!