Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előítéletes vagyok ha elvből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előítéletes vagyok ha elvből elutasítom a jóképű, és/vagy jó anyagi helyzetű férfiakat?

Figyelt kérdés
Huszonéves, kövér nő vagyok, nincs diplomám, nincs jól fizető munkahelyem. Mégis megesik, hogy a kérdésben említett férfiak ismerkedést kezdeményeznek nálam, például társkeresőn. Annak ellenére, hogy vannak fennt egész alakos képeim, és nem titkolok magamról mást sem. Nekem ilyenkor egyből megszólal a vészcsengő, hogy szivatás áldozata vagyok, ezért vissza sem írok. Úgy gondolom az ilyen férfiak, vagy nem valós profillal vannak fent, vagy csak szexelni akarnak életükben egyszer egy kövér lánnyal is. Még ha tegyük fel egyik sem lenne igaz, és összejönnénk, nem tellne el úgy nap hogy ne kételkednék benne, hogy nem lép le holnap egy csinos nővel. Szóval nem lennék boldog. Szerintetek jogos, hogyha az ember nem ismerkedik a saját kategóriája felett? Mert itt mindig csak a fordítottját olvasom, hogy mindenkinek az a baja, hogy neki nem tetsző egyének nyomulnak csak rá.
2018. jún. 28. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te súlyos önbizalomhiányban szenvedsz, ez veled a probléma.

Leértékeled saját magad.

Inkább ezen próbálj meg változtatni.

2018. jún. 28. 17:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, téged itt jól leoltottak, én amikor elolvastam, azt gondoltam, ha én lennék a helyedben ezek a gondolatok valószínű bennem is felmerülnének. De szerintem kár lenne meg se próbálnod megismerni ezeket a férfiakat. Én először próbálnám kiszűrni, melyik lehet valós profil és visszaírnék. Ha randira hív azt is elfogadnám. Ha már az elején szóba hozza a szexet, akkor nagyon valószínű, hogy mást nem is akar. Itt visszatáncolhatsz, ha neked ez nem kell. De mi van, ha nem nyomul, hanem ismerkedik? Én azt is értem, hogy rosszul esne, ha később egy csinos lányért hagyna el. Ha viszont emiatt nem mész bele semmibe, mindenről lemaradsz, és később tutira úgy fogod érezni, elpocsékoltad az életed. Na ez fog csak fájni igazán.
2018. jún. 28. 18:21
 13/15 anonim ***** válasza:

7-es: ez azért bonyolultabb.

Csak az edzés és diéta önmagában csak annak hat, akinek ennél tovább nincsenek igényei és úgy érzi, itt már mindent elért. Legtöbb embernek ilyenkor pszichológusra is van szüksége vagy más segítségre, mert önmagában a diéta nem elég.

2018. jún. 28. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen, előítéletes ÉS önbizalomhiányos vagy.

Miért szivatod saját magad?

2018. jún. 28. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

13-as vagyok:

Inkább önbizalom hiányos vagy, mintsem előítéletes.

Én is huszonéves vagyok, én se vagyok egy slankság, de ilyenkor megpróbálom megismerni az illetőt és kiszűrni, hogy szórakozott-e.

Ha pl. love.hun elküld egy flörtöt, de utána nem válaszolt, akkor igen, szórakozott velem, de legalább nem tart fel. Vagy ha pl. nem akar egyáltalán se telefonszámot cserélni, se Skype-on beszélni, kamerával együtt, arra tudom, hogy kár energiát pazarolni, ennyi.

2018. jún. 28. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!