Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul esne ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha valakivel randiznál vagy kavarnál és ő rajtad kívül többel is ezt csinálná veled párhuzamosan?

Figyelt kérdés

Pl tegyük fel nincs megbeszélve, hogy csak szexkapcsolat lesz, és kavartok, és úgy vagytok vele, hogy majd ha úgy alakul akkor össze is jöttök kb egy hónapon belül.

Neked rosszul esne ha kiderülne, hogy veled együtt másokkal is ugyan ezt csinálja? Vagy nem érdekelne mert nem vagytok együtt?

2018. okt. 5. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgy van, hogy az egyik fél mindig többet érez. Nem igazán létezik olyan, mikor egyenlően lazán kezelnek egy ilyen kapcsolatot a felek. Nekem rosszul esne, mert nem tudok tartósan szexelni valakivel érzelmek nélkül.
2018. okt. 5. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugorj neki ennek a kérdésnek mégegyszer! Hátha sikerül érthetően leírni, megfogalmazni. De az sem baj ha a korod, és nememd is leírod.
2018. okt. 5. 07:25
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Elég érthető volt a kérdés. Lehet/szabad-e randizgatni egynél több emberrel? Úgy, hogy hétfőn A-val találkozol és vele van csók, kedden B-vel randi aminek csók a vége, szerdán A-val, akivel szexeltek, csütörtökön B-vel, de pénteken C-vel is stb.

Én így szoktam, mert ha túl sok időt fektetek egyetlen emberbe, akkor annak pofára esés a vége. Bírom nagyon, amikor hetekig ismerkedem valakivel, csak vele találkozom, volt csók is, pár randi aztán egyszer csak közli hogy hát ő mégsem "érzi a dolgot". Ja köszi, én meg kidobtam az életemből pár hetet az ablakon. Volt már elég ilyen, soha többet, köszi!

2018. okt. 5. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én rendszerint 3-4 randinál tovább nem húzom a párhuzamos randi dolgot. Olyankor ha jól alakulnak a dolgok, elkezdem komolyan venni, és csak az adott személyre koncentrálni.
2018. okt. 5. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is egy emberre koncentrálok egyszerre és akkor már vele úgy vagyok, hogy komolyan veszem. Ebből adódik, hogy nem "kavagatok".
2018. okt. 5. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Naná, hogy rosszul esne. Csakhogy! Ha az illető mással is kavar, az nem az ő hibája, hanem az enyém! Én vagyok kevés neki, én nem tudom elcsavarni a fejét, én nem tudom elvenni az eszét annyira, hogy észre se vegye; másik pasi is létezik ezen a földön rajtam kívül. Szóval sürgősen elgondolkodnék, hogy mit csinálok rosszul.
2018. okt. 6. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
A randi, a kavarás, még nem szex! De kicsit félreérthető a kérdés. Nem világos!
2018. okt. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!