Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha valakivel randiznál vagy kavarnál és ő rajtad kívül többel is ezt csinálná veled párhuzamosan?
Pl tegyük fel nincs megbeszélve, hogy csak szexkapcsolat lesz, és kavartok, és úgy vagytok vele, hogy majd ha úgy alakul akkor össze is jöttök kb egy hónapon belül.
Neked rosszul esne ha kiderülne, hogy veled együtt másokkal is ugyan ezt csinálja? Vagy nem érdekelne mert nem vagytok együtt?
Elég érthető volt a kérdés. Lehet/szabad-e randizgatni egynél több emberrel? Úgy, hogy hétfőn A-val találkozol és vele van csók, kedden B-vel randi aminek csók a vége, szerdán A-val, akivel szexeltek, csütörtökön B-vel, de pénteken C-vel is stb.
Én így szoktam, mert ha túl sok időt fektetek egyetlen emberbe, akkor annak pofára esés a vége. Bírom nagyon, amikor hetekig ismerkedem valakivel, csak vele találkozom, volt csók is, pár randi aztán egyszer csak közli hogy hát ő mégsem "érzi a dolgot". Ja köszi, én meg kidobtam az életemből pár hetet az ablakon. Volt már elég ilyen, soha többet, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!