Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettél már itt valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettél már itt valakibe? Randiznál valakivel innen?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 20:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem egyszer volt hasonló kérdés már. Igen, elvileg volt olyan aki már össze jött valakivel innen.

Nekem mondjuk még nem jött össze, legalább is kapcsolat nem, szex igen, 2x, ugyan azzal a csajjal.

De ennek már vagy Másfél, 2 éve kb.

Jelenleg 30/F.

2018. aug. 28. 20:59
 2/19 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
31%

De. Nagyon. Betűkbe, szavakba, mondatokba csak úgy bele szoktam zúgni...

Sőt, vesszőhibák miatt már szakítottam is, de pszt! 😢

Na ahhoz kell igazán lvl 100-as retardáltság, hogy egy írott szöveg alapján beleess valakibe.

2018. aug. 28. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Abszolút. Randiznék, sőt feleségül is venném egy nap.
2018. aug. 28. 21:01
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi. 1-es és 3-as kik azok?
2018. aug. 28. 21:04
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, ha elárulnám, meg kéne, hogy öljelek. :D
2018. aug. 28. 21:06
 6/19 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

De ha valaki lelkébe beleszeretsz az szép dolog. -ha a teste nem egyezik az elképzeltekkel az meg szívás!

2018. aug. 28. 21:06
 7/19 anonim ***** válasza:
75%

Első felére a válasz nem.

Második fel persze miért ne randiznék? Akkor már nem is lehetne teljes értékes személy? :D Attól még lehet rendes/jófej....talán :"D

25/F

2018. aug. 28. 21:09
 8/19 anonim ***** válasza:

1, Csak tetszett nagyon a stílusa az írásai alapján;

2, 2* majdnem, de gellert kapott a dolog.

2018. aug. 28. 21:10
 9/19 anonim ***** válasza:
77%

#1 hozzászóló voltam:

Persze, az igazságért megint le kell nullázni az embert, mert ugye ha itt megismer valaki valakit, nem mehetnek tovább facebookra, ahol már látják is egymást, aztán nem szervezhetnek le találkát és jöhetnek később össze.

Marhára szűk látókörűek az emberek. Amúgy meg nem fogom leírni a nevét, egyrészt 100%-ra nem is emlékszem rá, másrészt meg lebasznának engem a gyakorikérdések moderátorai, hogy ne nevezzek meg felhasználókat csak úgy.

Annyit elmesélek, hogy megcsalták, mi is átmentünk facebookra sok-sok beszélgetés után, majd folytattuk ott a beszélgetést és végül lejött hozzám, majd szexeltünk. Ezért is mondtam, hogy 2x volt itt.

2018. aug. 28. 21:12
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem szerettem még itt senkibe, mivel nem láttam egyik felhasználót sem. Randira elmennék, ha úgy adódna, de az az ember eltűnt egy hosszabb levélváltás után. Ez van.
2018. aug. 28. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!