Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettél már itt valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettél már itt valakibe? Randiznál valakivel innen?

Figyelt kérdés
2018. aug. 28. 20:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez amúgy tök jó hogy fb aztán házhoz megy az illető és szex.... nekem ilyen szerencsém sose lenne a nőkkel. :)
2018. aug. 28. 21:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem innen lett 2 kapcsolatom. Egy rövid és egy nagyon hosszútávú, de többet nem szeretnék innen. (távolság miatt.)
2018. aug. 28. 21:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Itt sok nő folalt, a másik fele nem nő....

Facér pasi meg sok van, -az engem nem vígasztal.

Kedves emberek vannak, csak szexelni nem fognak veled! -de szeretni randizni lehet.....

2018. aug. 28. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:

hát beleszeretni nem szerettem bele egybe sem, inkább csak kedveltem és vonzódtam hozzájuk.

3 lánnyal a szex is összejött.

az egyiknél csak szex volt, ezt meg is beszéltük az elején hogy nem akarunk többet. működött is a dolog majdnem fél évig, aztán egyéb okok miatt véget ért.

a másiknál randizgattunk jó ideig, személyisége megnyerő volt de valahogy mégsem illettünk össze. pár együttlét után kezdett rámenős lenni én ezt még korainak tartottam (3-4 hét után) ezért még idejében lezártam a dolgot.

a harmadiknál jó volt minden, csak a távolság ette meg a kapcsolatunkat közel egy évig voltunk együtt.

2018. aug. 28. 21:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Beleszeretni nem, de szívesen megtudnék többet arról a válaszolóról, aki 31/Fet ír a válaszai alá. Korábban 61%os volt és nemrég volt a szülinapja.
2018. aug. 28. 21:50
 16/19 anonim ***** válasza:
És még azt meritek mondani, hogy a nők a pletykásak.--
2018. aug. 28. 21:58
 17/19 anonim ***** válasza:
nem sikerült megismernem de ez is volt a célunk..pont ugyanúgy bejöttünk egymásnak de pont ugyanúgy szeretünk szinglik lenni
2018. aug. 28. 22:04
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyszer volt randim a gy-ról, de másik topicból (történelem).

Egy randi volt, nem lett belőle kapcsolat.

(Akkor én még nem ismertem a gyk-t amúgy, akkor az egyszer mentem fel egy kérdést feltenni a töris részbe). Viszont hapsika lehet, hogy eleve a gyk-n szocializálódott, főleg a párkapcsolatos részen, mert k...vára zokon vette, hogy nem akartam másik randit, és humán műveltség ide vagy oda (alsós tanítóbácsi volt), elküldött az édesanyámba.

20/L

2018. aug. 29. 10:05
 19/19 anonim ***** válasza:

A beleszeretés nem olyan egyszerű itt, mert a láthatalan emberekbe beleszeretni nehéz. De van itt olyan akit megkedvel az ember anyira, hohgy szívesen találkozna, randizna vele. De a beleszeretés fogalma, az más. Aki úgy szeret bele valakibe, hogy csak írogatnak egymásnak, az el van varázsolva! Rokonszenv kétségtelenül képes kialakulni.

F/60

2018. okt. 5. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!