Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbotránkoztató lenne, ha a lányról akivel randizol kiderülne hogy a Death In June a kedvenc zenekara?
Leszbikus lány vagyok, de érdekelne ilyen esetekben a férfiak véleménye is, mert na, izgalmas kérdés.
Az egyik nagy kedvencem a Death In June nevű zenekar, ami a mai cancel culture világában igencsak veszélyeztetett fajnak minősül. Ti egy ilyen lánytól megrőkönyödnétek? Visszatetszőnek tartanátok, hogy ilyesmiket hallgat? És mit szólnátok ha kiderülne, hogy a hálószobája tele van DIJ-os poszterekkel meg a történelem sötétebb részéről származó antikokkal?
Előre is köszönöm a választ! Amúgy 22 vagyok
Örülnék neki.
Az öltözködésed milyen?
nos...
magas vagyok, venetian blonde, és darkos öltözködésem van elsősorban, van amikor kicsit androgünösen meg fiúsabban öltözök fel, van amikor nagyon nőiesen, attól függ mihez van kedvem. imádom a platformcipőket. gyakran hordok katolikus hitemhez megfelelő kiegészítőket, pl. kereszteny nyakláncot. imádom a bőrt is, szoktam mindennapokban is bőrszoknyát vagy bőrnacit v bőrmellényt viselni. szeretem a láncokat is. ha elegánsan kell felöltözni akkor felöltözök dandyn ingbe és kosztümbe :3
A dandyn ingre én nem találtam semmit:)
Szóval milyen az?
Annyira katolikus vagy, hogy az oltárig semmi kufirc?
Szerinted meghatározó vonás, hogy melyik a kedvenc zenekarunk? Kamaszkorban ennek nagy jelentőséget szokás tulajdonítani, de 20-22 évesen sokaknál már más dolgok kerülnek előtérbe.
Mit kellé értenünk "a történelem sötétebb részéről származó antikok" alatt? Náci jelképekkel ellátott tárgyakat gyűjtesz?
A venetian blonde az magyarul vörösesszőke, nemde?
Bocsáss meg, nem a DiJ-ról kívántam állást foglalni.
Ha meg akarnálak ismerni, nem a Spotifyt böngészném, hanem veled beszélgetnék. Képzeld, az sem lenne döntő, hogy milyen a hajszíned, vagy hogy milyen kiegészítőket hordasz. A személyiséged érdekelne, meg hogy vonzódunk-e egymáshoz. Ezt zenei aláfestés nélkül is ki tudnám deríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!