Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbotránkoztató lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbotránkoztató lenne, ha a lányról akivel randizol kiderülne hogy a Death In June a kedvenc zenekara?

Figyelt kérdés

Leszbikus lány vagyok, de érdekelne ilyen esetekben a férfiak véleménye is, mert na, izgalmas kérdés.

Az egyik nagy kedvencem a Death In June nevű zenekar, ami a mai cancel culture világában igencsak veszélyeztetett fajnak minősül. Ti egy ilyen lánytól megrőkönyödnétek? Visszatetszőnek tartanátok, hogy ilyesmiket hallgat? És mit szólnátok ha kiderülne, hogy a hálószobája tele van DIJ-os poszterekkel meg a történelem sötétebb részéről származó antikokkal?

Előre is köszönöm a választ! Amúgy 22 vagyok

2022. aug. 8. 16:43
1 2
 11/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
67%
Számomra - ha a szimpátia megvan - pont irreleváns hogy a másik milyen zenét szeret. :)))
2022. aug. 8. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
Nekem kedvenc ez a stílus, szerintem bolondulnék érte, viszont ez nagyon-nagyon kevés egy kapcsolathoz, hogy milyen cipőket hordasz és milyen poszterek vannak a szobádban.
2022. aug. 8. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy nálad kicsivel fiatalabb, biszexuális lány vagyok. Nem férfi.
2022. aug. 8. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, én meg bírom a melodic death/black metalt is. Ezt mondjuk nem mondanád meg rólam, de már 30 vagyok, nem 20.

20 évesen még inkább érdekelt, hogy ki mit hallgat, majd idővel téged sem fog annyira.

2022. aug. 8. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Azok akik azt írják hogy mindegy meg hogy nem meghatározó az ki milyen zenét hallgat azok menjenek randizni egy Kis Csocsesz meg Kaczor Feri rajongó vidéki bulával, majd meséljék el hogy mennyi közös témájuk volt. Az hogy ki milyen zenét hallgat igenis sokat elárul a személyiségről. Soha nem hallottam erről a bandáról de belehallgattam és elég egyedi stílusuk van, kíváncsi lennék hogy milyen ember az akit ez a stílus fogott meg. Szerintem neked a hozzád hasonló ízlésű emberek társaságát lenne jó keresned, szóval ne falunapokra járj ismerkedni.
2022. aug. 8. 20:39
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

Kit érdekel mit hallgat? Ha valami náci szart, akkor sem az a fő baj, hogy ilyen bandát szeret, hanem hogy ugye azért szeret ilyen bandát mert ő maga is antiszemita. Az a nagyobb baj. Meg nem rökönyödnék, mert azért itthon sok ilyen ember van, semmi extra nincs benne. Csak ilyenekkel nem haverkodom mert minek. Leszbitől mondjuk egy fokkal furább a náculás, kicsit tudathasadásos feelingje van, de mindegy, van sok bolond a világban, ez sem olyan furcsa. Ha meg nem igazi náci banda, akkor nem érdekel, minden együttes úgy hívja fel magára a figyelmet ahogy tudja, ki tehetséggel, ki botrányosnak számító jelképekkel, nem vagyok boomer hogy ilyesmi megbotránkoztasson.

De alapvetően már az, hogy valaki huszonévesen ott tart, hogy a kedvenc bandáján keresztül határozza meg magát, meg fanatikusan tapétázza vele a szobáját, az red flag. Aki ezen a korszakán nem jut túl kb 16 évesen, az már alapból problémás. Gondolom ezért hallgat ilyen zenéket is, mert most éli azt a lázadó flowt, amit más letud tiniként. Nyugi, senki nem botránkozik meg, a mai tinik Krúbit meg Lil Nas-t hallgatnak, nehéz őket meglepni. A náci jelképek polgárpukkasztásra használatát meg Nikki Sixx meg már a nyolcvanas években ellőtte, meg azt hiszem a Ramones is még korábban. Szóval senki le sem szarja milyen zenét hallgat a másik.

2022. aug. 8. 20:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Lezbi náci.. Oké :D
2022. aug. 9. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!