Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik, ha választanotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ha választanotok kellene: feministával randiznál, vagy konzervatív nézetű nővel?

Figyelt kérdés

Várom a szavazatokat, ha akarjátok, kommentben is kifejthetitek a véleményeteket.

Köszönöm előre is.

tegnap 18:59
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom miért van lepontozva a 8-as. Full ezt jelenti a két fogalom, amit a 3-as válaszában leírt. Se többet, se kevesebbet.
tegnap 19:24
 12/52 A kérdező kommentje:

Amit a 3-asban leírtál, az egy feminista reklám, ami a témának a döbbenetes lebutítása, hogy befolyásold a topikot és olyan szavazat szülessen, ami neked tetszik, plusz vitatkozni akarsz.

Mondjuk gondolhattam volna, hogy a feministák nem bírják ki, hogy ne jöjjenek ide, és offolják szét a topikomat, mert a "női büszkeséget" még egy ilyen kérdés is sért.

tegnap 19:25
 13/52 anonim ***** válasza:
90%
Nem muszáj egyetértened velem, de akkor definiáld te is a fogalmakat, mert szerintem ezt jelenti, meg úgy elég sokak szerint.
tegnap 19:26
 14/52 A kérdező kommentje:

Amúgy nem érdekel már a topik. Úgyis meg lesznek hamisítva a szavazatok a feministák által.

Döbbenetes, hogy még azt sem engedik, hogy megkérdezzem a férfiakat. Na ennyi.

Aki becsületesen szavazott, annak köszönöm. Sziasztok.

tegnap 19:29
 15/52 anonim ***** válasza:
86%
Igen, mindenhol támadnak (támadunk bár nem tudom feminista vagyok e de a kérdező szerint mindenki az).
tegnap 19:32
 16/52 anonim ***** válasza:
91%
Én becsületesen feministák szavaztam, mivel a 21. században elő férfi vagyok.
tegnap 19:32
 17/52 anonim ***** válasza:
86%
Vicces, hogy még mindig nem árulja el, hogy akkor számára mit jelent pontosan ez a két fogalom. Pedig eskü érdekelne, hogy egy olyan ember, mint ő hogy definiálná ezt a két kategóriát, hogy az ő fejében mi él ezekről a nőkről. De konkrétan, nem elmismásolva.
tegnap 19:36
 18/52 anonim ***** válasza:
88%
Aki esetleg új lenne a topikban, hogy miért trollkodtuk szét, ezek az úgynevezett férfiak azt tartják konzervatívnak, ahol a nő ugyanúgy dolgozik, felesben fizet mindent, ennek ellenére 100%-ban kiszolgálja őket, szül nekik gyereket, megcsinálja a házimunkát, meleg vacsival várja és még jól is néz ki közben. Persze ők ezért maximum a pélójukat meg költségek felét nyújtják.
tegnap 19:37
 19/52 anonim ***** válasza:
Igen az ideológiai vélemények híresen nagy hatással vannak az ember testsúlyára. Mindjárt megyek is megenni egy tábla csokit, mert nem hagyom hogy kihasználjanak a férfiak.
tegnap 19:44
 20/52 anonim ***** válasza:
77%
Rámondani minden nőre, aki nem engedi, hogy full hülyére vegye egy férfi, hogy feminista olyan, mintha azt állítanánk, hogy minden férfi, akinek épp nincs párja incel. Egyik sem igaz.
tegnap 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!