Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 éve várok egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve várok egy lányra?

Figyelt kérdés
Megvan az az érzés mikor első pillantásra tudod hogy ő lesz az igazi?Még középiskolában kezdődött,megvolt a kölcsönös vonzalom, viszont mindketten féltünk lépni így nem lett semmi.Ekkor én elballagtam,ő még tanult,és lett egy barátja akivel azóta együtt vannak/voltak.Én minden évben kitartóan néztem és vártam hogy mikor szakítanak hogy betudjak próbálkozni.(később egy barátnője elmondta hogy amúgy halál szerelmes volt belém és utált miatta hogy nem kezdeményeztem)Eltelt 6!! év, és még mindig nem adtam fel, szerelmes vagyok belé a mai napig.Pár napja láttam hogy új facebook-ja lett,lekerültek a közös képek stb,megörültem hogy eljött az időm.Ráírtam hogy szívesen megismerném,próbáltam lazára venni.Viszont 2 napja még csak meg sem nézte,hiába engedélykérésbe kerül az üzenet,látja..Most egy kicsit úgy érzem hogy elvesztegettem az életemből ennyi időt egy lányra aki valszeg már nem is emlékszik rám és ez egy kicsit leterhelt mentálisan.Nem mondtam senkinek el eddig mert tudom hogy hülyének néznének,és lehet hogy az is vagyok,de még mindig hiszem hogy mi egyszer együtt leszünk,egyszerűen van egy ilyen megérzésem.Szerintetek hülyeség amit csinálok és nagy csalódás lesz a vége vagy van értelme hallgatni ezekre a megérzésekre?
ma 10:43
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Egy gyerekkori fantáziát kergetsz felnőttként. Gondolom fel lehet ezt fogni romantikusnak is, de ez inkább szomorú.

Annyi érdekes, szerethető ember van a világon, nem csak az a lány akit tini korodban kinéztél magadnak, és több mint fél évtizede nem is beszéltél vele.

És még ha vissza is ír, és össze is jön veled, ennyi év alatt már sokkal inkább a képzeleted szüleménye ez a lány, mint egy hús-vér ember, egy ilyen ideához pedig nem lehet felérni. Kb garantált a csalódás. Szerintem hozd be a lemaradásodat valaki mással.

ma 13:51
 32/35 A kérdező kommentje:
Na egy kis fejlemény,látta,fél óra múlva kaptam egy terjedelmesebb választ.Meglepte hogy írtam neki,elmondta hogy az első évben sokat gondolt rám,utána elhalványult mert egyre jobban megszerette a párját.Azt is írta hogy akár én is lehetnék most mellette ha veszem a bátorságot, és reméli hogy mégegyszer nem követem el ezt a hibát más lánnyal..Nem szakított a párjával egyébként azóta sem,sőt..karácsonykor megkérte a kezét..Gratuláltam,majd elköszöntem.Sajnálom,főleg belegondolni abba hogy miket szalaszt el az ember,hogy akár én is lehetnék ott vele.Hamarabb kellett volna cselekednem mert így azt érzem hogy a 6 év alatt akár kialakíthattam volna mással egy olyan kapcsolatot ami akár házasságig is vezethetett volna.Így sikerült lezárni egy olyan fejezetet ami el sem kezdődött,igaz későn de sikerült.Köszönöm mindenkinek aki segíteni próbált.
ma 14:53
 33/35 anonim ***** válasza:
Ezért nem kell töketlenkedni, fiúk tanuljátok meg.
ma 16:37
 34/35 A kérdező kommentje:
Így igaz,ha már egy két ember tud tanulni az én hibámból már csak azért megérte kiírni.
ma 16:43
 35/35 anonim ***** válasza:
#34 Jól tetted, hogy kiírtad, segítettél!
ma 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!