Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 éve várok egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve várok egy lányra?

Figyelt kérdés
Megvan az az érzés mikor első pillantásra tudod hogy ő lesz az igazi?Még középiskolában kezdődött,megvolt a kölcsönös vonzalom, viszont mindketten féltünk lépni így nem lett semmi.Ekkor én elballagtam,ő még tanult,és lett egy barátja akivel azóta együtt vannak/voltak.Én minden évben kitartóan néztem és vártam hogy mikor szakítanak hogy betudjak próbálkozni.(később egy barátnője elmondta hogy amúgy halál szerelmes volt belém és utált miatta hogy nem kezdeményeztem)Eltelt 6!! év, és még mindig nem adtam fel, szerelmes vagyok belé a mai napig.Pár napja láttam hogy új facebook-ja lett,lekerültek a közös képek stb,megörültem hogy eljött az időm.Ráírtam hogy szívesen megismerném,próbáltam lazára venni.Viszont 2 napja még csak meg sem nézte,hiába engedélykérésbe kerül az üzenet,látja..Most egy kicsit úgy érzem hogy elvesztegettem az életemből ennyi időt egy lányra aki valszeg már nem is emlékszik rám és ez egy kicsit leterhelt mentálisan.Nem mondtam senkinek el eddig mert tudom hogy hülyének néznének,és lehet hogy az is vagyok,de még mindig hiszem hogy mi egyszer együtt leszünk,egyszerűen van egy ilyen megérzésem.Szerintetek hülyeség amit csinálok és nagy csalódás lesz a vége vagy van értelme hallgatni ezekre a megérzésekre?
ma 10:43
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, mert ennek már nincs esélye. Akkor kellett volna lépned, nem utólag állni és várni. A helyében én se válaszolnék olyannak, aki nem volt képes lépni felém és most, évekkel később hiszi azt, hogy van értelme a dolognak.

Igen, elpocsékoltad ezt a hat évet társkeresés szempontjából, ezért zárd is le, hogy tovább léphess, ahogy ő is tette. Ebben egy jó pszichológus tud segíteni, ugyanis annak sincs értelme, hogy megismersz egy nőt, de ezzel a tini románc gondolatával csak egy másik nőre gondolsz mellette.

ma 10:48
 2/32 retektorta ***** válasza:
100%
Hülye vagy. Elmegy melletted az élet, amíg egy álomra vársz.
ma 10:48
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez amúgy sem így működik, egy 6 éves kapcsolat nem kevés idő, ezután idő kell. Tini koromban nekem is voltak fiúk akik tetszettek, még is, változott az ízlésem, halad tovább az élet. Sőt volt olyan, aki szintén utóbb próbálkozott volna be, nem voltam vevő rá. De én nem is értelek és ha egy életen át együtt lettek volna? Engedd el, ne a múltat hajkurászd, jelenben keress barátnőt. Illetve nincs baj azzal, ha valaki álmodozó típus, de ha mellette elfelejtesz élni, az neked lesz hátrány
ma 10:54
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő lenne az "igazi" együtt lennétek mert ha te nem is szedted fel akkor megtette volna ő. Te nem merték kezdeményezni és ő pedig nem akart téged és soha nem is fog! Amúgy nem vagy szerelmes belé, inkább maga a szerelem érzésébe vagy "szerelmes", vagy obszesív vagy. Mindkettő opció beteges szóval ébredj fel és végre engedd el őt örökre!

<3SN.

ma 11:04
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit olyan vagy mint életem első (akkor úgy éreztem) szerelme.

15 éves voltam és odáig voltam érte, nem kellettem neki akkor.

Nemsokra rá összejöttem az elő igazi szerelmemmel, akivel 5,5 évet voltunk együtt.

Mikor lekerültek a képek megkeresett, beszélgettünk és elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy akkor visszautasított és, hogy milyen gyönyörű nő lett belőlem.

Ez eset óta eltelt újabb 12 év (11 éve a jelenlegi párommal vagyok) és a napokban szintén megkeresett messengeren.

Azóta sem néztem meg mit írt, lehet nem is fogom, még nem döntöttem el.

Az viszont biztos, hogy semmi esélye nincs.

Nem haragszom rá, semmilyen rossz érzésem nincs, egyszerűen csak hidegen hagy.

Az ilyen álmok/vágyak ritkán teljesülnek kérdező.

Ráírtál, ha nem ír vissza itt az ideje elengedni és élni az életed.

ma 11:04
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Te nem abba a lányba vagy szerelmes, hisz nem is ismered valójában, csak egy álomképbe, ahogy te elképzeled őt a fejedben. Engedd ezt el, mert a semmire pazarlod csak az életed. Ha egyedül nem megy, akkor kérj segítséget szakembertől. Egy pszichológus sem tudja megoldani a problémáidat, de segít új nézőpontokat kialakítani és átértékelni a korábbiakat, hogy tovább tudj lépni.
ma 11:06
 7/32 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon remélem, hogy van értelme hallgatni az ilyen megérzésekre...
ma 11:07
 8/32 A kérdező kommentje:
Az a baj,tudom hogy igazatok van és hülye vagyok.Egyszerűen csak nem tudtam kivel ezt megbeszélni és nagyon zavart már,ki kellett adnom magamból.Sajnos hajlamos vagyok álomvilágban élni,mivel szebb és jobb mint a valóság.Hátha összesodor valakivel még az élet akinél már tudom hogy lépni kell vagy ugyan ez lesz a vége:)
ma 11:09
 9/32 anonim ***** válasza:
Már réges rég jöhettél volna ide és még csak most tetted meg. Egyáltalán nem akarsz róla lemászni mert neked így jó.
ma 11:11
 10/32 A kérdező kommentje:
7-es, te is hasonló cipőben jársz?😄
ma 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!