Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve várok egy lányra?
Engedd el, mert ennek már nincs esélye. Akkor kellett volna lépned, nem utólag állni és várni. A helyében én se válaszolnék olyannak, aki nem volt képes lépni felém és most, évekkel később hiszi azt, hogy van értelme a dolognak.
Igen, elpocsékoltad ezt a hat évet társkeresés szempontjából, ezért zárd is le, hogy tovább léphess, ahogy ő is tette. Ebben egy jó pszichológus tud segíteni, ugyanis annak sincs értelme, hogy megismersz egy nőt, de ezzel a tini románc gondolatával csak egy másik nőre gondolsz mellette.
Ha ő lenne az "igazi" együtt lennétek mert ha te nem is szedted fel akkor megtette volna ő. Te nem merték kezdeményezni és ő pedig nem akart téged és soha nem is fog! Amúgy nem vagy szerelmes belé, inkább maga a szerelem érzésébe vagy "szerelmes", vagy obszesív vagy. Mindkettő opció beteges szóval ébredj fel és végre engedd el őt örökre!
<3SN.
Kicsit olyan vagy mint életem első (akkor úgy éreztem) szerelme.
15 éves voltam és odáig voltam érte, nem kellettem neki akkor.
Nemsokra rá összejöttem az elő igazi szerelmemmel, akivel 5,5 évet voltunk együtt.
Mikor lekerültek a képek megkeresett, beszélgettünk és elmondta, hogy mennyire sajnálja, hogy akkor visszautasított és, hogy milyen gyönyörű nő lett belőlem.
Ez eset óta eltelt újabb 12 év (11 éve a jelenlegi párommal vagyok) és a napokban szintén megkeresett messengeren.
Azóta sem néztem meg mit írt, lehet nem is fogom, még nem döntöttem el.
Az viszont biztos, hogy semmi esélye nincs.
Nem haragszom rá, semmilyen rossz érzésem nincs, egyszerűen csak hidegen hagy.
Az ilyen álmok/vágyak ritkán teljesülnek kérdező.
Ráírtál, ha nem ír vissza itt az ideje elengedni és élni az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!