Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 éve várok egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve várok egy lányra?

Figyelt kérdés
Megvan az az érzés mikor első pillantásra tudod hogy ő lesz az igazi?Még középiskolában kezdődött,megvolt a kölcsönös vonzalom, viszont mindketten féltünk lépni így nem lett semmi.Ekkor én elballagtam,ő még tanult,és lett egy barátja akivel azóta együtt vannak/voltak.Én minden évben kitartóan néztem és vártam hogy mikor szakítanak hogy betudjak próbálkozni.(később egy barátnője elmondta hogy amúgy halál szerelmes volt belém és utált miatta hogy nem kezdeményeztem)Eltelt 6!! év, és még mindig nem adtam fel, szerelmes vagyok belé a mai napig.Pár napja láttam hogy új facebook-ja lett,lekerültek a közös képek stb,megörültem hogy eljött az időm.Ráírtam hogy szívesen megismerném,próbáltam lazára venni.Viszont 2 napja még csak meg sem nézte,hiába engedélykérésbe kerül az üzenet,látja..Most egy kicsit úgy érzem hogy elvesztegettem az életemből ennyi időt egy lányra aki valszeg már nem is emlékszik rám és ez egy kicsit leterhelt mentálisan.Nem mondtam senkinek el eddig mert tudom hogy hülyének néznének,és lehet hogy az is vagyok,de még mindig hiszem hogy mi egyszer együtt leszünk,egyszerűen van egy ilyen megérzésem.Szerintetek hülyeség amit csinálok és nagy csalódás lesz a vége vagy van értelme hallgatni ezekre a megérzésekre?
jan. 15. 10:43
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Keress valami dokit, ez nem normális.
jan. 15. 12:14
 22/36 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó,tudom….mondj valami újat haha
jan. 15. 12:23
 23/36 anonim ***** válasza:
"Ráírtam hogy szívesen megismerném" - Már ismertétek egymást. Miért nem mondtad meg, hogy ki vagy/honnan ismered?
jan. 15. 12:28
 24/36 anonim ***** válasza:
Én se értem hogy mi ez hogy szívesen megismernéd. Meglátja egy nő ezt az üzenetet automatikusan nem válaszol rá. Miközben te meg egy fontosabb ember lennél az életéből.
jan. 15. 12:36
 25/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezen mi olyan fura hogy szeretném megismerni jobban😄ha látásból ismerek valakit vagy csak pár szót váltottunk,nem tudom miért ne lehetne így kezdeni.Tudtára is adtam hogy nem barátkozási szándékkal keresem,ez van,ezt láttam jónak,nem jött be.🤷‍♀️
jan. 15. 12:43
 26/36 anonim ***** válasza:
Minimum le kellett volna írnod hogy nagyon tetszett neked anno, és úgy érezted hogy ő lehetne az igazi, de aztán halogattad, és utána néha megnézted mi lehet vele, csak nem akartad zavarni mert volt párja. És most hogy úgy látod nincsen, gondoltad ráírsz, ha nem zavarod és van kedve beszélgetni. De nem az hogy van e kedved ismerkedni, ez kb a szijja cica van gazdád szint, nektek pedig előzényeitek volak ami megért volna néhány őszinte mondatot.
jan. 15. 13:05
 27/36 anonim ***** válasza:
Annyi szuper lány van még, nem kell leállni az elsőnél, ha az nem jött össze. Más is ugyanúgy megfog téged fogni.
jan. 15. 13:17
 28/36 A kérdező kommentje:
Fhuu ezt tenyleg elcsesztem,még hülyébben érzem most magam jobban belegondolva.Így utólag tényleg nagyon gyenge volt ez a próbálkozás.Jobb is ha elengedem..
jan. 15. 13:17
 29/36 anonim ***** válasza:
69%
Nem ezen múlt, hogy mit írtál neki, ezen ne rágódj. Ha valóban tetszettél neki tudja a neved, ha akart volna valamit visszaírt volna, független attól mit írsz. Szerintem nagyobb hiba lett volna ennyi idő után random olyat írni neki, úgy érezted ő lett volna neked az igazi… úgy, hogy pár szót ha váltottatok összesen 6 éve már
jan. 15. 13:25
 30/36 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy aki ilyen álmodozó, nagyon nehéz kizökkenteni, hiába látja már maga is kívülről, józanul a helyzetet. Hosszú idő még, mire ez megváltozik. Én is így vagyok, azért mondom.
jan. 15. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!