Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 éve várok egy lányra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve várok egy lányra?

Figyelt kérdés
Megvan az az érzés mikor első pillantásra tudod hogy ő lesz az igazi?Még középiskolában kezdődött,megvolt a kölcsönös vonzalom, viszont mindketten féltünk lépni így nem lett semmi.Ekkor én elballagtam,ő még tanult,és lett egy barátja akivel azóta együtt vannak/voltak.Én minden évben kitartóan néztem és vártam hogy mikor szakítanak hogy betudjak próbálkozni.(később egy barátnője elmondta hogy amúgy halál szerelmes volt belém és utált miatta hogy nem kezdeményeztem)Eltelt 6!! év, és még mindig nem adtam fel, szerelmes vagyok belé a mai napig.Pár napja láttam hogy új facebook-ja lett,lekerültek a közös képek stb,megörültem hogy eljött az időm.Ráírtam hogy szívesen megismerném,próbáltam lazára venni.Viszont 2 napja még csak meg sem nézte,hiába engedélykérésbe kerül az üzenet,látja..Most egy kicsit úgy érzem hogy elvesztegettem az életemből ennyi időt egy lányra aki valszeg már nem is emlékszik rám és ez egy kicsit leterhelt mentálisan.Nem mondtam senkinek el eddig mert tudom hogy hülyének néznének,és lehet hogy az is vagyok,de még mindig hiszem hogy mi egyszer együtt leszünk,egyszerűen van egy ilyen megérzésem.Szerintetek hülyeség amit csinálok és nagy csalódás lesz a vége vagy van értelme hallgatni ezekre a megérzésekre?
ma 10:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha véletlen össze is jönnétek akkor is csalódnál. Ő mint valódi ember sosem tudna felérni ahhoz a tökéletes igazihoz, akiről te hosszú évek óta ábrándozol.

Kezdj el igazi emberekkel ismerkedni, mert szar lesz 40-50 évesen rádöbbenni, hogy elpazaroltad az életed a soha el nem jövő "igazira" való várakozással.

ma 11:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos hajlamos vagyok álomvilágban élni,mivel szebb és jobb mint a valóság."

Nem jobb az álom, csak könnyebb oda menekülni...ott nem kell semmit tenned, csak megtörténnek dolgok.

A valóságban tenni kell mindig mindenért és ez jó dolog. Egy céltalan élet kiüresedik és beszürkül.

Egy életed van és erre ne 50 évesen döbbenj rá.

Legyen céljaid, bármi és legyen motivációd megvalósítani őket.

Rengeteg nő van akivel passzoltok csak meg kell találni egyet :)

ma 11:15
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Nettó hülyeség, amit csinálsz.
ma 11:17
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Akik ilyen sokáig várnak, álmodoznak azok azért teszik mert félnek a visszautasítástól.

Sokkal könnyebb reménykedni, álmodozni mert az álmodozás jó dolog, csak köze sincs a valósághoz. Ha teljes valódban elé állnál és elmondanád a gondolataidat, érzéseidet akkor félő hogy az illető nem úgy reagálna rá mint ahogy te azt a fejedben elképzelted. És akkor ú gonosz módon tönkretenné a fejedben elképzelt eszményképet.

Az igazságot (valóságot) nem szereti a többség hallani. Sokkal könnyebb évekig egy álmot dédelgetni. Pedig a megoldás az lenne ha elé állnál és egyértelműen elmondanád a szándékaidat (ő meg majd mond valamit erre). Csak félsz az elutasítástól, és attól hogy akkor nem lenne kiről tovább álmodozni. Elég sokan ezt csinálják amúgy, ahelyett hogy lépnének.

ma 11:19
 15/35 anonim ***** válasza:
#10 Hasonlóban...
ma 11:19
 16/35 anonim ***** válasza:
Olyan ez mint amikor eltervezed mire költenéd a lottó főnyereményt, miközben úgyis tudod hogy csak egy álmot kergetsz. Annyi nő van keress mást.
ma 11:43
 17/35 anonim ***** válasza:

Igen az baromság.

Te sem gondolhattad komolyan, hogy biztosan összejön veled ha egyedülálló lesz.

ma 11:58
 18/35 anonim ***** válasza:
#8 A valóság is lehet szép és jó :) nyilván semmi sem tökéletes, de sokkal jobb mint egy álomvilágában élni.
ma 12:05
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő lesz az “igazi”. Nézd, nem akarlak bántani, mert látom, hogy egy érzelmes ember vagy. De az idődet pazarolod. Sokszor ha valakit csak ferületesen ismerünk, de nem lett semmi komolyabb, hajlamos lehet az agyunk kiszínezni a képet. Sokkal jobbnak képzeljük, mert ezt akarjuk hinni, ehhez a fantáziához ragaszkodunk. Ha még össze is jönne valami ennyi év után, hatalmas csalódás lenne a sivár valóság. Nem vagy te belé szerelmes, nem is ismered. Egy kialakított képhez van egy egészsegtelen kötődésed. Ahhoz az álomvilághoz nem hasonlítana sem ő, sem a kapcsolat, amit kitaláltál. Illetve 6 év ebben a korban sok idő, rengeteget változunk, koránsem biztos, hogy benne ennyi nyomot hagytál. Tini korban könnyen lesz “halálosan szerelmes” valaki, utólag meg már csak mosolygunk ezen. Az is lehet, hogy van párja, az még nem bizonyíték, hogy új a facebookja. Nekem mondjuk nem is imponálna, ha valakiről kiderülne, hogy 6 évig figyelgetett, meg engem várt. Ez elég nyomasztó, nem tetszene, inkább elriasztana ez a megszállottság. Szerintem jobban játsz, ha ezt elengeded, mert mennek kárba az éveid. Írtál neki, megpróbáltad, nem válaszolt. Ez is egy válasz. Én nem szoktam mindenre azonnal rámondani, hogy pszichológus, de a te esetedben egy szakember lehet nem lenne butaság.
ma 12:06
 20/35 A kérdező kommentje:
Beszélni fogok egy szakemberrel,ha nem is tud segíteni,lehet hogy elég ha valakivel szemtől szemben kitudom beszélni a problémámat.Lehet csak ennyi hiányzik ahhoz hogy továbblépjek:)Veszélyes ez a fantáziálás,ilyen súlyos dolgokhoz vezet mint látjuk az esetemben😅
ma 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!