Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha 24 éves fiúként még mindig olyan lányra várok, akibe nagyon szerelmes leszek? Nem akarok összejönni olyan lánnyal, akire ha rá nézek, nem érzem az igaz szerelmet, pillangókkal a hasamban. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 17:55
1/4 anonim válasza:
Nem gáz. De ideje lenned nyitnod a világ felé.
2/4 anonim válasza:
Hát... én azért ismerkednék a helyedben, mert ha jön a nagy szerelem, nem árt, ha van némi rutinod a felmerülő helyzetek kezelésére. Az igaz, pillangós szerelemmel is lesznek bajok. ;)
3/4 anonim válasza:
Én 26 éves nőként is így érzek, az az érzésem, hogy örökre egyedül maradok. El vagyok igazából tök jól egyedül is, de néha jól jönne, ha valaki lenne mellettem akivel oda vagyunk egymásért.
4/4 anonim válasza:
Voltak ilyen simerőseim ezek közül 70% szűz pedig eltelt azóta 5-7év is
Énsem az igazival vesztettem el sőt..😅
Viszont túlestem rajta és utána adta az egyik a másikat önbizalomnak tökéletes volt
Szüzességem elvesztése után akit érdemesnek találtam volna az 6 évvel később lépett be az életembe és megkell mondjam hiába bánom valamilyen szinten hogy nem úgy történt meg mentek a dolgok ahogy az kellett volna nem bántam meg mert sok nőtöl rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és nincs az pl mostis együtt élek a párommal hogy én más után vágynék eszembe se fordulna megcsalni mert ezeket a dolgokat már magam mögött tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!