Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor és mennyi ideig voltál szerelmes úgy,hogy a pillangók röpködtek a gyomrodban ?
Ez max rajongas
Es nem nem volt meg pillangos szerelmem
13-20 éves korom között 5 nőbe, amik vegyesen fél-másfél évig tartottak.
Most idén 26 évesen fél évig megint.
Ja és ezek közül az ÖSSZES viszonzatlan volt.
6-os vagyok, mi a baj azzal, amit írtam?
13-14 évesen 1 évig szerelmes voltam egy általános iskolai osztálytársamba.
14-15 évesen 1,5 évig szerelmes voltam az akkor negyven éves angoltanárnőmbe.
15 évesen fél évig szerelmes voltam egy gimis lány osztálytársamba.
17-18 évesen 1,5 évig szerelmes voltam egy másik gimis lány osztálytársamba.
19-20 évesen 1,5 évig szerelmes voltam egy egyetemi szaktársamba.
Mi ezen olyan hihetetlen? És úgy voltam beléjük szerelmes, hogy egyik sem viszonozta sajnos. Ahhoz képest nem rossz, ha másfél évig tudsz úgy szeretni valakit, hogy ő nem szeret viszont.
Háromszor. Egyszer az oviban, de nem kell lebecsülni, mert 15 éves koromig tartott a rajongásom iránta és szerintem csak azért ért véget, mert elballagtunk.:)))
Aztán olyan 16-17 éves koromban egy 24 év körüli srácba. Igazi Férfi volt a szememben. Ugyanolyan kilátástalan és plátói volt, mint az ovis. Ha két szólt szóltak hozzám, összecsináltam magam és elrohantam.
Ő is sokáig volt a nagy Ő-m, olyan 23 éves koromig. De Ő akkora törés volt az életemben, mert elkezdett közeledni, csak más okok miatt nem illettünk volna össze és inkább ellöktem magamtól, de ettől függetlenül 29 éves koromig nem tudtam szerelmes lenni. Volt közben kapcsolatom, de nem szerelemből. 29 évesen lettem újra szerelmes, de a pillangók akkor már nem röpködtek. Nagyon boldog voltam egy ideig, végső soron meg volt benne minden, ami a hosszútávú kötődéshez és a boldogsághoz kell. Elmúlt ez is. Én azt gondoltam, hogy azért nem éreztem vele pillangókat, mert abból már kinőttem. Aztán jött egy pasi, 40 éves voltam és rám nézett és elkezdett remegni a kezem és jöttek a pillangók és felrobbant a világ.
Persze ebből se lehet soha semmi. Valamiért van a szerelemnek az a foka, ami már annyira életveszélyes, hogy valamelyik fél biztosan kihátrál belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!