Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi tetteiből, hogyan lehet biztosan tudni, hogy szerelmes?
Sehonnan. Én pl. elég sokat hazudok a nőknek, de nem jönnek rá, pedig csak a szex érdekel.
És a szex miatt akár várni is képes vagyok sokat.
3-as.ezzel minden pasi így van. Egyszerre több nőt hülyítenek akár fél évet is várnak, szerencsétlen kis naív nő meg azt hiszi hogy különleges, mert fél évet várt rá a pasi, közbe meg dugott addig itt ott, akit éppen sikerült😄
Á hányinger....
N
5
Vica versa megy ez. Amíg férfi párhuzamban 3 lánnyal tud beszélgetni vagy 5-el ami már egy elég szép szám, addig nőknél párhuzamban 10 az olyan, hogy felmegy az instára és 15-öt jobbra húz.
Ezután meg bedob 2 randit egy nap mondjuk az egyiket 4-re a másikat 8-ra.
7# Ha valaki 2 lábbal a földön jár akkor tudja hogy mennek ezek a dolgok. Nem naív libuska mindenki 😄
5#
Kedves válaszoló!
Őszinte legyek hozzád? Nem hiszem! Én úgy gondolom, hogy a pasik többége érzékeny ember, csak a megjátsszák a "kemény csávót". Valójában a legtöbb nőcsábász kapcsolatban van, és kiakadnak, ha a nő elhagyja őket. Ezek a pasik azt mondják, hogy szeretnek csajozni, de valójában legbelül csak egy normális barátnőt akarnak, aki mellett önmaguk lehetnek. A nők számára azonban ez sokszor nem egyértelmű, tehát ők maguk nem tudják eldönteni, hogy komoly-e a dolog, vagy sem, csak hisznek valamit.
Én azonban komolyan gondolom, hogy csak szexet akarok a nőktől. Egy hidegvérű, logikus gondolkodású, érzelemmentes férfi vagyok, akit egyetlen nő sem érdekel komolyan. Egy nő csak addig érdekel, amíg le nem fekszem vele. És a nők le is feküdnek velem, mert el tudom nyerni a bizalmukat. És erre a képességre büszke vagyok. De kevés ilyen pasik van a Földön, mint én a többség csak megjátssza ezt. Nálam azonban ez nem szerep. Én tényleg egy ördögi ember vagyok.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!