Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az emberek hány %ára igaz,hogy az első nagy szerelmük után nem lettek már sose annyira szerelmesek ?
És általában ezért működik jobban a "nagy szerelem" utáni kapcsolatok nagyobbik része, mert nem vakítja el őket ez a dolog, hanem kicsit tisztább fejjel állnak a dolgokhoz. Kivéve akik nem, de náluk úgyis mindegy.
De az elsőre is szükség van - kell egy szép emlék, hogy az ember eltudja viselni a sok szart, amit az élet a nyakunkba borít.
Nem hiszem,hogy ez igaz lenne,hogy már sose lesz olyan szerelmes.
Inkább csak nehéz olyat találni akibe szerelmes tud lenni.
Nekem például párom előtt nem volt senki akibe szerelmes lettem volna, csak úgy elvoltam mellettük, amolyan szex kapcsolataim voltak.
Én most kb 5 évig nem voltam szerelmes. Legutóbb olyan 21 évesen voltam utoljára és már azt hittem sosem tudok újra lenni. Most tavasszal mégis megtörtént. Ugyanolyan őrjítő, erős érzés, mint amire emlékeztem.
26/F
90%.
Az első nagy szerelembe belead az ember mindent, később már tapasztaltabb, óvatosabb és hát kicsit körültekintőbb azt gondolom.
A legtöbb. Ezért nem értem, hogy miért írják itt sokan, hogy ők nem tudnának olyannal lenni, akinek nem ők a NAGY Ő.
Hagyjuk már. Nagy Ő...örülj, hogy enni kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!