Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért az első szeretkezés után lesznek igazán szerelmesek?
Figyelt kérdés
Sokszor észre vettem már, a mostani kapcsolatomnál is, hogy már szex előtt is azt mondta, hogy szeret, de utána megváltozott, mintha felerősödtek volna az érzelmek nála, jobban kimutatja. Olyan érzésem van, hogy előtte nem is igazán volt szerelmes. Ez azért érdekes, mert nálam ez nem így működik, én ugyan olyan szerelmes voltam előtte is és utána is. Más is tapasztalta ezt? Nálatok, hogy működik?2015. jún. 26. 12:25
1/8 anonim válasza:
Szerintem az érzelmeik nem vátoznak, csak a bizalmuk lép egy új szintre, azért mutatják ki jobban.
2/8 anonim válasza:
Mert nekünk a szex sokkal inkább érzelmi alapú, mint a férfiaknak és szex közben/után sokkal erősebb kötődés és ragaszkodás alakul ki bennünk.
20/L
3/8 anonim válasza:
Nálam nincs így ha én előbb nem vagyok szerelmes, nem szexelek.
4/8 anonim válasza:
3.: én sem szexelek anélkül, de utána mégis valami sokkal mélyebb érzés lesz
5/8 Kései Sirató válasza:
Hormonális okokból. Oxytocin egész pontosan az okozója. Ettől tudnak igazán kötődni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jún. 26. 13:25
7/8 anonim válasza:
Mert az élvezet (f÷sz÷nk)rabjai vagyunk!
8/8 anonim válasza:
Nálam szex nélkül nincs is szerelem. Nem is mondom, mert nem is érzem igazán. De azért nem rögtön az első szextől van ez... A rendszeres és JÓ szex bizony nagyon képes szerelembe ejteni :) Csak továbbra sem mindegy, hogy kibe...
Hormonok, intimitási szint, bizalom, ön- és társismeret, nálam ezek mind mind okozói ennek a jelenségnek. Van ilyen. Örülj neki, ezek szerint kifejezetten élvezte a szerelmeskedéseteket. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!