Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire és miben változik meg a párkapcsolat az első szeretkezés után?
Én a párommal már nagyon szívesen szeretkeznék és ő is velem, de majd csak 2 hónap múlva lesz rá alkalmunk. Mind a ketten szeretleztünk már előző kapcsolatokban, de mi ketten még soha (friss még a kapcsolatunk)
19F és 18L
Nem, itt félre értettek valamit vagy én fejeztem ki magam rosszul.
Találkozni sűrűbben szoktunk (két hetente), de szeretkezésre nincsen mindig alkalmunk...
Szia! És mikor találkoztok egymáshoz mentek át? Vagy nem, és ezért nem megoldható az intimitás? Én sem akarlak elkeseríteni.. köztem és a volt párom közt 20km volt és se intimitás se semmi...vége is lett. Így van nem leszel szerelemes (mert ennyi találkozástól nem is fog benned felgyulladni) vagy mással jöttök össze, aki közelebb van és mindenben kielégít (nem csak a szex részére gondolok. Hanem, aki veled van, szeret, babusgat..minden ami egy kapcsolatban kell.)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!