Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire és miben változik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire és miben változik meg a párkapcsolat az első szeretkezés után?

Figyelt kérdés

Én a párommal már nagyon szívesen szeretkeznék és ő is velem, de majd csak 2 hónap múlva lesz rá alkalmunk. Mind a ketten szeretleztünk már előző kapcsolatokban, de mi ketten még soha (friss még a kapcsolatunk)

19F és 18L

2014. nov. 15. 08:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, amikor találkozunk, akkor általában egy ideges városban szoktunk találkozni félúton.

Lehet,hogy igazad van,de én ebben nem hiszek. Szerintem Te csak nem szeretted a párodat vagy nem tudom. A távolság nem lehet probléma az emberi kapcsolatoknak. A legjobb barátom már 13 éve a legjobb barátom és már 6 éve 300km van köztünk és egy évben csak párszor találkozunk, de ennek ellenére nem romlott egyáltalán a kapcsolatunk, pont ellenkezőleg.

Èn szeretem a barátnőmet és ő is engem és erősek vagyunk!

2014. nov. 15. 10:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Pont ezt untam meg, hogy imádom, de sosem vagyok vele... szar érzés. Inkább vagyok egyedül, mint egy rossz, nyűglődős kapcsolatban. Igen, mondod még az elején...
2014. nov. 15. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:

1. jobban fogtok kötődni egymáshoz érzelmileg

2. vagy szakítás lesz, mert nem passzoltok

nekem ez a 2 verzió volt.

2014. nov. 15. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!