Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » (Elsö szex téma) Fiúk, férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Elsö szex téma) Fiúk, férfiak, ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

A kérdésem teljes komolysággal íródik, kérlek úgy is válaszoljatok. Köszi. :)

Másfél éve levelezek egy spanyol fiúval, elözö évben barátaival együtt jött Magyarországra, akkor szerelembe estünk. Semmi nem történt, azt leszámítva, hogy férj és feleség akarunk lenni... :D

Augusztusban már egyedül fog jönni, csak miattam, hotelt pedig úgy foglalt, hogy talán ketten fogunk ott aludni.

Namost, 17 éves vagyok, de a szüleim elég ööö...rövid pórázon tartanak...

Vallásosak is. Eddig 12 évesen volt szerelmem Ö elötte, a csókik, melltartó alatti munkáig jutottunk.

Valahogy megtört a jég, a szüleim bíznak a páromban, Anya azzal a feltétellel edgedi az ott alvást, ha rendszeresen szedem a fogamzásgátlót.

Egy hetet marad most, de ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag ez lesz az elsö randink... :)

A probléma nem csak a tapasztalatlanságomból kifolyó idegességben rejlik, hanem mivel e hétre kaptam csak idöpontot a dokinál...meg egyebek...

Hát finoman szólva nagy az esély, hogy menstruálni fogok azon a héten... :[

Vicces különben, hogy mostanában egyre többet hangoztatja, hogy szeretné megkóstolni a...peach juiceomat... :D

Hát igen.

Ugye repülöt lemondani nehézkes lenne én meg ugye "szomjazom-éhezem" utána ennyi év után. Tehát ha tényleg megjönne akkor, akkor az nengem nem tántorítana el azt hiszem...ugye amúgy is nyár, napi 2xi fürdés alap, meg a tabletta is mérsékli a vérzés mennyiségét.

Tehát Hölgyek, de leginkább Urak, mit gondoltok erröl?

Ti bevállalnátok így?

Hogy megy ez Nálatok? Mármint iskákban mindig csak a lányok vesznek részt az ezzel kapcsolatos órákon...

A férfiak mennyit tudnak róla? Hogyan állnak hozzá?

Elfogadják, hogy ez a nöiség része? Tehát van itt olyan, aki akkor is..., ha...? :)

Hogyan oldható ez meg?

Törülközö popsi alá?

Vagy csak a zuhany alatt...??

Elöre is köszi minden hozzászólást,

üdv :)

2014. júl. 4. 14:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 4. 14:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha menstruáció alatt kezded el szedni a gyógyszert, akkornagy valószínűséggel el fog múlni tőle. Ha meg már előtte, akkor el lehet tolni úgy, hogy nem hagysz szünetet. De ezt csak ritkán lehet eljátszani.
2014. júl. 4. 14:38
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Drágám ha meg van napi min 7x lezuhanyzok, nyáron min5 x, de akár tél,ősz,nyár vagy tavasz a napi 3 min megvan. DE amúgy használj tampont és miután felizgatátok egymást vedd ki, miközben aktusvan, nem vérzel. De remélem nem most akarod elveszteni nekem úgy jött le.
2014. júl. 4. 14:39
 4/20 anonim ***** válasza:
44%

Menstrualas alatt nem szexelunk.

Mellesleg a spanyolokat ismerve egyaltalan nem szerelmes beled, csak meg akar dugni.

Ha szerelmes, akkor tuleli, ha nincs szex. Mond meg neki, hogy menstrualsz a heten igy nem lesz szex. Ha ennek ellenere is jon is veled lesz, akkor tenyleg szeret.

2014. júl. 4. 14:40
 5/20 anonim ***** válasza:
26%
17 évesen nem is írhatnál ebbe a kategóriába
2014. júl. 4. 14:40
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén engem nem zavarna hogy épp vérzik a csaj.

Ha nem akarja akkor nem dugunk...ha akarja akkor óvatosan ha kellemetlen neki.

2014. júl. 4. 14:41
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Hát ha éppen akkor jön a menstruációd, akkor még most kezdj el oktató videókat keresni a tökéletes szopásról, hogy kárpótold az elmaradt dugásért...:P
2014. júl. 4. 14:44
 8/20 A kérdező kommentje:

Kettes:

Tudod, én most fogom elkezdeni szedni a tablettat, tehat az elso 3 honapban elvileg ossze-vissza fog jonni...

2014. júl. 4. 14:47
 9/20 anonim ***** válasza:

nem fog összevissza jönni. az első mensi napodon kell elkezdened szedni. attól függ a te szervezeted, hogyan reagál rá. nekem spec 4 nap után múlt el. :) 3 éve szedem már.

egyébként szerintem akár tudna is várni. nemhiszem, hogy egy szex miatt képes körbeutazni a világot...:D

2014. júl. 4. 14:48
 10/20 A kérdező kommentje:

Negyes, hetes:

Ez nagyon csunya volt.......

2014. júl. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!