Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Elsö szex téma) Fiúk, férfiak, ti bevállalnátok?
Sziasztok! :)
A kérdésem teljes komolysággal íródik, kérlek úgy is válaszoljatok. Köszi. :)
Másfél éve levelezek egy spanyol fiúval, elözö évben barátaival együtt jött Magyarországra, akkor szerelembe estünk. Semmi nem történt, azt leszámítva, hogy férj és feleség akarunk lenni... :D
Augusztusban már egyedül fog jönni, csak miattam, hotelt pedig úgy foglalt, hogy talán ketten fogunk ott aludni.
Namost, 17 éves vagyok, de a szüleim elég ööö...rövid pórázon tartanak...
Vallásosak is. Eddig 12 évesen volt szerelmem Ö elötte, a csókik, melltartó alatti munkáig jutottunk.
Valahogy megtört a jég, a szüleim bíznak a páromban, Anya azzal a feltétellel edgedi az ott alvást, ha rendszeresen szedem a fogamzásgátlót.
Egy hetet marad most, de ha azt nézzük, hogy gyakorlatilag ez lesz az elsö randink... :)
A probléma nem csak a tapasztalatlanságomból kifolyó idegességben rejlik, hanem mivel e hétre kaptam csak idöpontot a dokinál...meg egyebek...
Hát finoman szólva nagy az esély, hogy menstruálni fogok azon a héten... :[
Vicces különben, hogy mostanában egyre többet hangoztatja, hogy szeretné megkóstolni a...peach juiceomat... :D
Hát igen.
Ugye repülöt lemondani nehézkes lenne én meg ugye "szomjazom-éhezem" utána ennyi év után. Tehát ha tényleg megjönne akkor, akkor az nengem nem tántorítana el azt hiszem...ugye amúgy is nyár, napi 2xi fürdés alap, meg a tabletta is mérsékli a vérzés mennyiségét.
Tehát Hölgyek, de leginkább Urak, mit gondoltok erröl?
Ti bevállalnátok így?
Hogy megy ez Nálatok? Mármint iskákban mindig csak a lányok vesznek részt az ezzel kapcsolatos órákon...
A férfiak mennyit tudnak róla? Hogyan állnak hozzá?
Elfogadják, hogy ez a nöiség része? Tehát van itt olyan, aki akkor is..., ha...? :)
Hogyan oldható ez meg?
Törülközö popsi alá?
Vagy csak a zuhany alatt...??
Elöre is köszi minden hozzászólást,
üdv :)
9-es, köszi szépen!!! <3 :)))
Igazabol noveremtol jott az info, mert o is szed es neki elso 2-3 honapba rendszertelen volt, neha egy honapon belul tobbszor is...
Mondjuk O egy masik gyogyszert is szed, talan az befolyasolja...
Ez nagyon emberfüggő, és az hogy hány éves, hány barátnője volt eddig, stb.
Az én párom 7 évvel idősebb nálam, és őt cseppet sem zavarja hogyha menstruálok, olyankor is kinyal, bár olykor picit zavarban vagyok ettől, de őt nem zavarja, hanem ugyanúgy élvezi mint máskor. Viszont több pasitól is hallottam, hogy olyankor szíve szerint hozzá sem nyúlna a párjához, szóval nagyon nagyon emberfüggő.
Mindenképp beszéld meg vele előre, és arról is beszéljetek, hogy ki hogyan áll hozzá ehhez a témához. Akkor nem érhet meglepetés.
A törülköző a popsi alá simán megy, vagy akár egy második lepedő (szállodában lehet kérni) és így az amin később alszotok tiszta marad.
Zuhany alatt is mehet, de elég kényelmetlen úgy elveszteni a szüzességedet. Használjátok csak az ágyat.
De az óvszer mindenképp ajánlot, még ha tablettát szedsz is, mert ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély. Vagy előtte küldd el egy teljes kivizsgálásra...
Nagyon pasifüggő,hogy ki vállalja be olyankor, és ki nem.
Volt egy pasim aki ha menstruáltam is simán megtett mindent (akár nyalt is), viszont volt olyan,aki hozzám se akart érni olyankor..
A jelenlegi párom úgy van vele, hogy szeretkezni nem szeretne ilyenkor, viszont kézzel megoldja nekem, hogy jó legyen ;)
Ha a srác így is belemegy a dologba, szerintem nem a zuhany alatt próbáljátok. Ha már első szex,az legyen "meghitt", ami ágyban valósítható meg. Mindkettőtöknek kellemesebb élmény lesz :) Én törcsit szoktam berakni magam alá,biztos ami biztos,mert a dupla lepedő volt, hogy nem volt elég, átázott alatta a másik - az meg elég kellemetlen lenne.
Gumit viszont használjatok mindenképp, ha szedsz bogyót, ha nem. Rondacsúnya fertőzéseket el lehet kapni ilyenkor, sokkal könnyebben fertőződhetsz ilyenkor. És akkor már a vér sem lehet annyira zavaró, mert nem lesz véres a farka (már bocs a kifejezésért :D )
A fogamzásgátló bogyó témához szólva: Nekem azonnal beállt a vérzésem a tabitól, nem jött meg összevissza.
És a vérző időszakban is kevesebb volt, mint előtte amikor nem szedtem.
Érezzétek jól egymást!:)))
23/L
a tabi épp, hogy rendszerbe hozza.
napra, órára pontos lesz ha megfelelőt kapsz.
nekem az első hónapban volt fura, mert ugye hamarabb jött 1 héttel( mivel a menzesz alatt kell elkezdni, 21 szem, és aztán 7 nap alatt meg kell jöjjön( ha 3 fázisos, akkor azokban a szemekben nincs hatóanyag, amit a 21 után szedsz..
soem szexelne a férjem sem így, egyébként nem ítélem el v ilyesmi, de első élménynem meg nem túl szerencsés
Nem gondolod kicsit korainak a szeretkezést, ha csak ez lesz gyakorlatilag az első randitok?
Én úgy gondolom, ha szeret, akkor tud várni, nem?
De te tudod, ne haragudj, csak kíváncsiság.
Uccso:
Szia!
Nem, nem gondolom. Mert ez furin hangzik, de az internetnek, Skype-nak hála szinte úgy telt el ez az év, mintha minden nap randiztunk volna. Megosztjuk egymással a nap történéseit face to face, gyakorlatilag egy-másfél órát nem tartjuk a kapcsolatot, ez akkor van, mikor egyszerre kondiba megyünk és a szekrénybe zárjuk a telót.... :)
Volt már ööö...intimebb kamozásunk is, nincs olyan része a testemnek, amit nem ismerne és imádna. :))) <3
Persze az akciót nem az elsö napra tervezzük, ettöl függetlenül ott alszom majd.
;)
Köszönöm a válaszokaaat, legyen szép napotok!! :)
Mi szoktunk alatta is szeretkezni, nem nagy cucc.
Előtte tusolj le, törülköző popsi alá ahogy mondtad, meg készíts oda pár zsepit, aktus után farkat/ combot törölni annyi.
Én mondjuk kinyalni nem sokztam olyankor, mint ahogy előttem írták, de csiklónyalogatás ilyesmi simán belefér. :)
és ahogy mondták, ha onnan ennyi idő után lerepülék hozzád, nincs az a vérmennyiség ami miatt elmenne a kedvem tőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!