Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb korosztály! Ti mennyi idő után feküdtetek le először a legkomolyabb kapcsolatotkban?
Az idősebb korosztályt csak azért írtam oda, mert különben teljesen egyforma lett volna a kérdésem a többivel :D Természetesen mindenkinek a válasza érdekel!
Kedves Fehér! Azért szerintem várjatok kicsit többet vacsi után, nehoy visszajöjjön a nagy hévben :) ;P
Hát, nekem nagyobb volt eddig a libidóm mindig, mint a fiúknak, úgyhogy ők engedtek a csábításomnak, nem én az övéknek.:)
Vegyük a "legkomolyabbat" akkor, az első nap már csókolóztunk, pettingeltünk, a második nap egy ágyban aludtunk, és fokoztuk a testi kapcsolatok formáját, minden héten több napot töltöttünk evvel, és a 10. hónapban tudtam rávenni az aktusra. A 2. hónap végén kívántam először az aktust, és akkor kaptam az első visszautasítást, és az elkövetkező 7 hónap alatt hittem, beleőrölök, hogy nem engedi.
Szerintem nem tőlünk kell megkérdezni. Attól hogy mi mit gondolunk, annak semmi köze nincs hozzád.
Csináld ha akarod istenkém...
ez rajtatok múlik, senki máson
nincs erre képlet, se szabály, az idősebb korosztályban is van, hogy lassabban haladnak, de van nem igen várnak N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!