Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem tudja elképzelni hogy szerelmes legyen?
Annyira jó, tényleg. De nem vagyunk egyformák. Van, aki könnyen szerelembe esik, más esetleg soha. Ha te az utóbbiak közé tartozol, kérd meg anyukádat, hogy néha keressen olyan zenét, akiben a kicsapásról énekelnek.
2020. okt. 23. 10:24
2/9 A kérdező kommentje:
De vicces, te kis humor zsák. Amúgy anyám se szereti annyira de mégis bekapcsolja a rádiót ugye ahhoz van szokva hogy szól valami. Meg néha mennek benne pörgős számok de ritka. Na mindegy azért köszi a választ nyugodtan írjatok még ha szeretnétek.
Én MÁR nem tudom elképzelni, hogy szerelmes legyek. Voltam, bőven elég is volt köszönöm! Rosszul vagyok a romantikus, nyálas filmektől, zenéktől is. A legutóbbi csalódásom óta végleg befejeztem és esküszöm rosszul vagyok az egésztől, szóval nem olyan jó ám, mint ahogy reklámozzák. Emberfüggő, hogy kinek éri meg belemászni, nekem már nem éri meg. Nem szeretném jobban tönkretenni magam senki miatt sem. Inkább egyedül élem le az életemet és másban találom meg a boldogságot a szerelem helyett. Gondolom még fiatal vagy, majd mikor nem számítasz rá úgyis közbe jön valami, próbáld majd ki. Lehet neked nagyobb szerencséd lesz. Én most csak a személyes tapasztalatomat írtam le.
2020. okt. 23. 13:38
Én is úgy gondolom hogy már nem leszek szerelmes ebben az életemben. F41
2020. okt. 23. 18:07
Én sem akarom már azt érezni. Elég volt, azt hiszem, mostanára rendesen kipárkapcsolatoztam magam. F50.
2020. okt. 23. 20:20
Nekem megadatott a legcsodálatosabb érzés amit ember átélhet! De az hogy elvette az élet az pedig kiégeti a szívem.. Én sem hiszem, hogy újra megélhetem...
2020. okt. 24. 06:25
Szerelem tényleg jó, de csak ha viszonzott. Az emberek szeretik azt hinni, hogy szerelmesek, magát az érzést, olyan nekik mint a drog, a hetköznapokra. Es szeretik mindenre ráfogni, hogy szerelem
2020. okt. 24. 06:44
Én már nem vagyok fiatal és nem hiszek a szerelemben de neked azt tanácsolom, hogy pozitívan állj az élethez mert csak egyszer élünk.
Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
2020. okt. 25. 06:54
Már én se tudom elképzelni, mivel nem olyan rég (röpke 2 éve) szerelmes lettem, bár tény, hogy erre se számítottam, mert én is már 40 vagyok.
Mindenesetre ugyanazt éltem meg, mint korábban, hogy a szerelemben soha nem egyformán érez 2 ember vagy ha igen, akkor biztos, hogy annyi akadály van, ami miatt úgyse lehet semmi az egészből. De inkább az van, hogy az egyik szerelmes, a másik meg nem. Ebben meg nem sok jó van. Talán a nagyon szép emberek átélhetik.
2020. okt. 25. 14:46
Kapcsolódó kérdések: