Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Ha egy nő kedves, törődő és figyelmes, akkor láthatóan csökken az érdeklődése a nő felé. Viszont, ha egy beképzelt, bunkó, ignorálos stílust vesz fe a nő, akkor meg kb foggal-körömmel ragaszkodna hozzá. 25-35 közötti korosztályra gondolok..

ma 01:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kihívás küzdés, kösz de nem. Vagy szeretne ő is megismerni vagy nem, ne játszmázzunk
ma 08:54
 22/26 anonim ***** válasza:

Na én meg az összes agyalást-filózást, aikről ott irtatok mellőzöm úgy, hogy nem irogatok-pötyögök sehol, semmilyen formában. Ha akarok-akarunk valamit egymástól, felhívom, beszélgetünk, vagy talizunk.

És nem idegesítem magam és a gyomrom ilyenekkel, meg a játszmákkal.

ma 09:10
 23/26 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a kihívást és harcot keresik ebben, hogy meg tudnak hódítani valakit aki elérhetetlennek látszik...

A kedves-rendest egyszerűen unalmasnak tartják. De ez részben lehet abból is, hogy ezek az emberek azok, akik önbizalomhiányosak, megfelelési kényszerük van, túlságosan alkalmazkodóak, konfliktuskerüőek.

Viszont ez egy bizonyos kor felett vagy élettapasztalattal már egyáltalán nem tűnik olyan mókásnak szerintem. Én így a 30-40 korosztályban inkább már azt látom, hogy olyan nőkre vágynak a férfiak, aki kedves, törődő és nem generálja még a bajt pluszban maga körül. Persze vannak, akik soha nem érnek meg érzelmileg.

Nőként nekem is nehéz megtalálni azt az egyensúlyt, hogy hogyan legyen egyszerre törődő-kedves-gondoskodó és egyúttal olyan is, aki nem hagyja magát-kiáll önmagáért. Minden egy tanulási folyamat:)

ma 10:29
 24/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ez fordítva van. Nálam legalább is biztosan.

32/F

ma 13:02
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez a férfiak egy kisebb részére jellemző csak - azokra, akik megmaradtak majomszinten, és csak a vadászösztön hajtja őket. Préda, amelyik hagyja magát - unalmas, préda, akiért harcolni kell - oh yeah. Az ilyeneket hagyni kell a fenébe - megannyi normális férfi van, aki örömmel veszi az érdeklődést (nőként mondom).
ma 13:51
 26/26 anonim ***** válasza:
25 .De a kerdezo a kerdeseben azt vazolja fel hogy ha o erdeklodo kedves akkor miert pattan le a csavo , a valaszaiban meg mar azt irja hogy miert nyomul ra a ferfi es ez zavarja.. tokre kaosz van a fejeben .
ma 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!