Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal a férfiaknál ez a viselkedés?
Nő vagyok aki nagyon nem tud flörtölni, még élőbe csak csak, de csak ha olyan a szitu. És valami borzalom lehet a személységem mert általában megtetszem a pasiknak és kezdeményeznek is vagy ha én, utána ők lépnek felém, de egy rövid beszélgetés után lekoptatnak.
Legutóbb a srác írt nekem messengeren, beszélgettünk 2-3 napig minden jó volt, majd egyszer csak nem írt. Kerestem én de közben letiltotta előlem vagy privátra tette ezt nem tudom facen a kapcsolati állapotát, majd elég elutasító üzeneteket írt. Kerestem még utána is de el se olvasta. Egyébként a srác a kezdetektől már mar gyanús lazasággal írt, amolyan flegma menő csávó stílusban.
Elég tanult vagyok, ezer téma érdekel, nyiltan kommunikálok, nem szeretem a játszadozást más agyát húzni, nyilt lapokkal játszom. Ez lehet a baj?
#3 Szerintem érzik a válaszaidból, hogy nem veszed be. Ezért inkább koccolnak.
Ne aggódj, majd ha olyannal ismerkedsz aki komolyat akar az nem tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!