Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Ha egy nő kedves, törődő és figyelmes, akkor láthatóan csökken az érdeklődése a nő felé. Viszont, ha egy beképzelt, bunkó, ignorálos stílust vesz fe a nő, akkor meg kb foggal-körömmel ragaszkodna hozzá. 25-35 közötti korosztályra gondolok..

ma 01:47
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#9 Lehet valamit nem veszek/vettem észre, mert így erősen visszagondolva se tudok rájönni, de persze nem kizárt amit írsz.

#10 Nem panaszkodok, csak szimplán kiváncsiságból feltettem egy kérdést. Nem játszok elérhetetlent azzal, hogy őszinte vagyok velük. Nem a hülye kifogások mögé bújok, hanem egyenesen leírom, hogy nem szeretnék ismerkedni.. Szimplán nem lehet csak úgy beszélgetni valakivel? Főleg úgy, hogy a másik fél tisztában van a dolgokkal. Ha ő ezekután is beszélgetni szeretne, akkor ez miért lenne hülyítés?😅 Másrészt, ha ő ezt így elfogadta, és szeretne igy is írogatni akkor nyilván nem leszek bunkó vele. Nekem a szórakozás/hülyítés az lenne, ha fixen tudnám hogy 0 esélye van, de leállok vele cseverészni, és feleslegesen elvenném ezzel az idejét is.

ma 05:29
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy szimplán nem jöttél be az adott férfiaknak, miután beszélgettetek kicsit? Ez nem úgy működik, ha te érdeklődő vagy meg minden, akkor a másik automatikusan úgy fogja érezni, hogy na ez álmaim nője. Szimplán lehet, hogy unalmasnak tartott azok miatt, amiket írtál, valami miatt úgy gondolta, nem vagytok egy hullámhosszon, stb. Akiket meg lerázol, azok meg nem ismernek még, csak próbálnak jobban megismerni.
ma 05:30
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem írt semmi olyat, amiből ezt letudtam volna szűrni, de lehet van igazság abban amit írsz. Nagyrészt egyetértettünk a dolgokban, meg bőven volt közös téma is, de passz.. Vagy csak meggondolta magát, hogy ő barátkozni mégse szeretne, nyilván erre ő tudna választ adni. A kérdést csak amiatt tettem fel, hogy hátha alkalmazza ezt a viselkedést más férfi is, és talán megosztja itt az okát..😂 Köszi mindenkinek az eddigi választ! 🫶
ma 05:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Én pl nem vagyok bunkó, de alaposan vissza kellett vennem a szeretet adagolásból a férfiak felé. Azóta van rend és béke.
ma 06:37
 15/24 anonim ***** válasza:
49%
A francokat, ezt max a hisztis nők találták ki.
ma 07:23
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem se igaz az állítás. Normális férfi egyáltalán nem fut a nők után mert van önbecsülése. Nem szereti a játszmákat. Szerintem tévedésben vagy.
ma 07:32
 17/24 anonim ***** válasza:

Haat a valaszaid alapjan a kovetkezo helyzetet is el tudom kepzelni: amikor ignoralod a csavikat azert tepernek mert meg nem ismernek, de amikor "kedves vagy meg erdeklodo" kiderul a szemelyiseged ami lehet h dogunalmas.

De van nyilvan egy olyan jelenseg is h amit megkaphat az ember arra kevesbe vagyik.

Am en is dumalgatok egy novel es kb ignoral de nem azert irok meg neki mert teperek hanem csak sziplan nem akarom ghostolni de nem tudom meg h zarjam le.

Szal sok minden lehet.

ma 07:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Saját magadnak mondasz ellen:

"Nem a hülye kifogások mögé bújok, hanem egyenesen leírom, hogy nem szeretnék ismerkedni.."

Versus:

"Nekem a szórakozás/hülyítés az lenne, ha fixen tudnám hogy 0 esélye van, de leállok vele cseverészni, és feleslegesen elvenném ezzel az idejét is."

Tehát leírod, hogy nem érdekel téged, nem akarsz ismerkedni és azután ha marad beszélgetni veled te beszélgetsz és mindkettőtök idejét vesztegeted. Bár azt vallod hogyha nincs esélye akkor szóba se állsz vele.

Egyáltalán nem teper hanem tudja, hogy van esélye.

Játszmázni akarsz miközben a rövidebbet húzod. Hiszen tudja, hogy DIREKT játszod az elérhetetlen királynőt.

ma 08:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Egy adott típusú/stílusú embert egy másik adott típusú/stílusú ember vonz. Valószínűleg olyanok a képeid, posztjaid, ami alapján könnyen behálózhatónak titulálnak, akit csak meg kell puhítani. Az én ismerősi körömben szinte minden nő párkapcsolatban él és nem kell napi szinten szenvedniük a kérőkkel még akkor sem, ha nem egyértelmű, hogy kapcsolatbam vannak a profiljuk alapján.

33F

ma 08:18
 20/24 anonim ***** válasza:
48%

Szeretik a kihívásokat.

Én halál paraszt vagyok a férjemmel.

Kb lesi minden kivánságomat.

Az első férjemet szerettem és mindent megtettem hogy a kedvében járjak. Le se sz@rt.

ma 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!