Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a viselkedés a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Ha egy nő kedves, törődő és figyelmes, akkor láthatóan csökken az érdeklődése a nő felé. Viszont, ha egy beképzelt, bunkó, ignorálos stílust vesz fe a nő, akkor meg kb foggal-körömmel ragaszkodna hozzá. 25-35 közötti korosztályra gondolok..

ma 01:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Nekem az erdeklodo jobban be jon, viszont ha szorakozik velem akkor hanyagolom. 32f
ma 01:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Ezt örömmel olvasom, de tényleg!
ma 01:57
 3/20 anonim ***** válasza:
25%
Nem látod reálisan a helyzeted. Komolyan azt hiszed, hogy az az oka, hogy valaki vonzó, hogy az illető bunkó? Más okok vannak nem ezek amiket írsz. Nem a jó tulajdonságaid miatt nem mennek utánad. Hanem valami más az ok, amit nem látsz.
ma 02:01
 4/20 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy nemet/kort írjatok a válaszhoz! 🤪
ma 02:04
 5/20 anonim ***** válasza:
31%
Engem a vadászösztön hajt, akit nehéz megkapni arra azért is hajtani fogok :D 40F
ma 02:34
 6/20 anonim ***** válasza:
47%
5. Zaklatonak hivjak ezt ma manapsag , bar van olyan no akinek ez be johet mondjuk a 60 eves luca neniek.
ma 03:13
 7/20 anonim ***** válasza:
Annak az oka hogy te csökkent erdeklodest latsz inkabb valami mult beli dolog lehet az oka , de akar jelen kori pl sok ferfival flortolgetsz lathatoan, ez egy normalisabb ficko kedvet siman elveszi.
ma 03:36
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem álszenteskedek, rám az utóbbi jelzők jellemzőek. És nem, nem azért mert alapból ilyen lennék, csak nem szeretnék ismerkedni, és egyszerűen beleuntam hogy napi x üzenetre jópofán válaszoljak feleslegesen, mert sokuk így sem adja fel. Egyébként az elutasítást is mindig próbálom “kedvesen” megfogalmazni, de mikor ennek ellenére is teper ezerrel.. Viszont volt olyan is, aki úgyszint nem keltette fel az érdeklődésemet, és egyfolytában felkeresett, de csak ignoráltam, utána x idő után úgy voltam vele hogy egy beszélgetésben semmi nincs, miest megváltozott a hozzáállásom és kedvesebb voltam, pár hét múlva észrevehetően megváltozott az ő hozzáállása is. Amúgy tényleg sokan rámírnak, és elég sok dicséretet is kapok a külsőmre is, nem azért hogy fényezzem magam, de alig van rossz tulajdonságom. Nem szoktam flörtölgetni se, max olyannal akivel tényleg komolyan gondolom, így ezt is kilőném.. Meg egyre több nőtől lehet ezt hallni manapság, ezek szerint mások is tapasztalják😅
ma 04:12
 9/20 anonim ***** válasza:

"Meg egyre több nőtől lehet ezt hallni manapság"

Mert az emberek részrehajlóak, nyilván nem a saját hibáját veszi észre, hanem a másikban keres.

Az igazság meg az, hogy valószínűleg valami olyat csinálsz/csináltok amit észre sem vesztek és ez építi le általában a dolgot.

ma 04:22
 10/20 anonim ***** válasza:

“csak nem szeretnék ismerkedni, és egyszerűen beleuntam hogy napi x üzenetre jópofán válaszoljak feleslegesen,“

Ha nem szeretnel ismerkedni akkor miert is panaszkodsz arra hogy a ferfiak ignoraloak lesznek miutan te erdeklodsz felejuk es kedveskedsz veluk.. tiszta ellentmondasok onmagaddal szemben ,de oszinte leszek .. bele unnak abba hogy jatszod az elerhetetlent majd hirtelen kozel akarsz kerulni hozzajuk , ebbol azt vonjak le hogy te hulyenek nezed oket es szorakozol.. tehat a viselkedesuk nem fura ha nem realis ebben a helyzetben.

ma 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!