Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetett a srác részéről ez a viselkedés? Egyszerű flörtöt akart? Mit gondolhatott arról, hogy ott a párom?Tetszhettem neki vagy csak unaloműzésből csinálta? A végén mért volt közönbösebb?Szerintetek keressem még szimplán barákozni? Zavarban volt?
Figyelt kérdés
5 napos csoportos vidéki programon vettünk részt a párommal. Volt egy helyes srác a barátjával elöször fel se tűnt majd az első nap végén vacsorakor észrevettem, hogy néha rámnéz, persze amikor ránéztem elkapta a tekintetét. Utána én is jobban figyelni kezdtem. Szemeztünk többször, de mindig elkaptuk a tekintetünket ha észrevettük a másikat. Eleinte alig észrevehetően de láttam,hogy a közelembe akar lenni. Vacsorakor elénk ült, úgy hogy pont szembe legyünk. És minden vacsorakor ez volt. Harsányan elkezdett bszélgetni a haverjával. Reggelikor is figyeltük egymást. Egyik este meghívtak a párommal iszogatni négyesbe, jól elvoltunk így már én se voltam zavarba. Beszélgettünk, ittunk. De másnap mikor többen is voltunk csak félve néztünk újra egymásra. Vacsorakor a végén azt láttam rajta, hogy zavarban van már, birizgálta magát, poharát.Az utolsó napokban volt, hogy egy egy mosoly lett az egymásra nézésből. Viszont már nem kereste a tekintetem, nem akart a közelemben lenni mint az elején. De én ugyanúgy figyeltem, a mosoly megvolt ha ránéztem. Néha beszélgettünk is pár szót ha kezdeményeztem. Megijedhetett, hogy én is ennyire figyeltem? Zavaros az egész.ma 10:05
1/2 anonim válasza:
Azért nem lépett, mert párod van, és félt attól, hogy a pasid a sz@rt is keverné belőle ha megpróbálna felszedni.
Az más kérdés, hogy te miért érdeklődsz egy másik pasi iránt, ha van már valakid.
2/2 anonim válasza:
Barátkozni akarsz miközben bizsereg a punád rá? Nincs szerencséd mert a csávónak van gerince és nem lesz a szeretőd. Amúgy tudom szakítani nem fogsz, de azt kéne hiszen neked nem elég a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!