Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza ezt a viselkedést?
Ismerkedem egy férfivel, aki nagyon keresi a társaságom, mondhatni “nyomul” de mintha ezt megjátszaná.
Mármint az érdeklődést irányomban.
Pedig en mondtam neki hogy inkább barátokat keresek.
De ő erről hallani se akar az sértő számára.
De mikor például beszélgetünk azt veszem észre, hogy nem igazán érdekli amit mondok, tehát UNOTT.
Nem is tudom ha hallgatja. Reagálni keveset szokott.
Alig várja gondolom hogy megszólaljon ő, mert azt gondolhatja, hogy amit ő mond az milyen érdekes.
Vagy az ötletei amik kipattannak a fejéből, rossz néven veszi ha nem tartom jó ötletnek.
Én szeretek telefonon beszélni; chattelni, de ő erre nem hajlandó, azt mondja, hogy mi értrelme a telefonálásnak, amikor közel lakik hozzám és átmehetnék inkább ?
Ha átmegyek akkor enni kell nála, de az előszobába megkezdődik hogy lerohan es elkezd csókolgatni vég nélkül se vege se hossza a cipőm sem tudom levenni, olyan furcsa az egész mintha megjátszaná a szenvedélyt, ahogy a filmekben látta, miközben semmi ilyenre nem képes.
Amúgy szeret jókat enni, aludni, hízékony, 40 esek vagyunk mindketten, ő 4 évvel fiatalabb mint én. Ját edzőterembe, de 20 méter után zihál, meg kell álljon. Sokat jár autóval.
Nem tűnik, hogy formában lenne.
De amblokk az az érzésem mégis, hogy unott es nem érdeklem, csak azt nem értem, hogy miért játszaná meg?
Amúgy pénzes tehát nem a pénzemre utazik, el nem tudom képzelni hogy mi okozza ezt a furcsa viselkedését már az az érzésem hogy meleg es magának bizonyít ….
Mondjuk nem annyira gazdag, hogy úri hóbortjai legyenek, csak van egy jól fizető állása, amit azert említettem, hogy ne süssétek ki, hogy a pénzemre hajt. Nekem nincs sok abból.
De azt hogy meg akar szerezni mint tárgyat, ez mintha megközelítené a valóságot.
Es mintha az egója miatt lenne erre szüksége, nem azért mert bennem lát nem tudom mit. Ha jól gondolom.
Ami furca hogy ennyire szüksege lenne önigazolasra, hacsak nem meleg.
Uhhh... nekem is volt hasonló pasi ismerősöm, vagyis ilyen udvarlószerűségem.
Pasiknál nagyon sokszor van, hogy csak passzív hallgatóságot keresnek a nőben, akire rázúdíthatják a véleményüket, a hülyeségeiket, a traumáikat, a fantasztikus ötleteiket, meg aki tapsol és bólogat nekik, mert ettől érzik magukat valakinek.
A férfiak többsége gyerek marad felnőttkorára is. Nem tudom, miért van ez. De szerintem hagyjad az ilyen csávókat, mert működőképes párkapcsolatot úgyse lehet kialakítani velük.
+Ja és az a pasi is el volt hízva harmincasként... úgy nézett ki, mintha kábé ötvenéves lenne, de agyban gyerek.
Eleve ha egy fiatal egészséges férfi el van hízva és nem sportol semmit, azt én hagynám a francba mert ott valami zakkanás van.
(5. voltam.)
"Pedig en mondtam neki hogy inkább barátokat keresek."
Ezek után milyen épkézláb viselkedést vársz el tőle?
Bizonyítani akar, meg akar felelni, ennyi, te meg csak szórakozol vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!