Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza ezt a viselkedését?
Megismertem egy pasit, akit barátzónába akartam tenni mert nem voltam érdekelt másban, pont olyan periódusom volt.
De ragnált sokat szexért, es végül nehezen, de belementem.
Kiderult, hogy erekciós problémái vannak, azaz szinte impotens. Megis teszi magat hogy ez nem így van es továbbra is erőlteti hogy szexelni kell mert fontos a szex es egészséges.
Ami igaz, csak ő képtelen rá.
2 óra utan mikor halott odalent es elkezdek öltözni hogy menjek vegre haza, megkerdi hogy “így hagysz?” Ami nagyon meglep, hisz nincs is erekcióban. Hogyhogy így hagyom? Így hogyan.... sose sértettem meg, de most beállította hogy en kerülöm a szexet es bezzeg neki szükségletei vannak es en nem akarom megérteni.
Vajon arra gondol hogy ha ő potensnek látja magat akkor mas is, hiaba nem áll fel neki, hazudik önmagának?
Arra is gondoltam hogy meleg mert 43 éves es nem nagyon vlt nő sose körülötte
Hát ez elég fura es zűrzavaros.
Te amúgy hány éves vagy?
Egyértelműen fedélzeti problémás a pasi, mégha e.-problémái is vannak.
Másra keni a saját problémáját. Szerintem felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!