A jelenlegi "idős ember utálat"-ot a politikai kommunikáció okozza, vagy a jelenlegi fiatal társadalomra amúgy is jellemző viselkedési forma?
Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 20:55
1/13 anonim válasza:
Senki nem utálja az időseket. Vagyis én biztosan nem, miből gondolod, hogy valaki utalja őket?
2/13 anonim válasza:
Az, hogy óránként 3 "le az idősekkel" kérdést kiírsz, még nem jelent "idős ember utálatot", bocsi
3/13 anonim válasza:
A jelenlegi idős társadalomra amúgy is jellemző viselkedési forma okozza.
4/13 anonim válasza:
Konkrétan mi a kérdés?
Ne általánosíts, mert egy példával tudom a teljes feltevésed cáfolni!
5/13 anonim válasza:
Én azért utálom őket mert begyepesedett igénytelen proli kádáristák. Miattuk van a fidesz hatalmon, miattuk rohad az egész ország. Farhát kommandó.
6/13 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nyugi legyen...
7/13 anonim válasza:
Semmi bajom az idősekkel, csak egy rétegével.
De ez igaz a korosztályomra is, ott is egy rétegét utálom.
pl. szegény idős, bottal sántikálva alig tud menni...
De ha akciós a farhát, vagy a buszra kell feljutni.
Az 55kg -os nyugger úgy arrébb löki a 100 kilómat, mint ha ott se lennék.
8/13 anonim válasza:
#7 Ez nem csak az idősök viselkedése. Ez egyén viselkedése és ugyan úgy megvan a fiataloknál. És ugyan olyan bosszantó, bárki csinálja.
Ez probléma, amit leírtál, a lökdösődésről szól, és nem az idősekről.
9/13 anonim válasza:
Csak azzal az 1 db időssel van probléma aki a hisztériát gyártja. Tudodki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!