Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi okozza ha valaki csak...

Mi okozza ha valaki csak másodjára vagy harmadjára tud értelmesen leírni egy rövidke szöveget, de néha a beszéddel is bajban van?

Figyelt kérdés
Ráadasul az anyanyelvén. Más nyelven ne is említsük inkább mit produkál. Ha nem időjárásról vagy valami semmitmondó témáról van szó, van hogy nem is tud válaszolni vagy nagyon furán kezd viselkedni, össze vissza beszél nem odaillő dolgokat, vagy azt a benyomást kelti mintha akarna valamit mondani de nem tudna. Amúgy nagyon rendes, udvarias, ha valaki nem látja ilyen pillanataiban el se hinné róla ezeket a dolgokat, viszont ha együtt dolgozol vele egy idő után feltűnik. Van aki azt mondja azért nem nagyon beszélget mert nagyképű, de ez egyáltalán nem igaz, kicsit jobban megismerve pont az ellenkezője, inkább attól félted, hogy kihasználják a naiv jó szíve miatt. Van valami szakirodalom a neten ilyesmi témában? Linket nagyon megköszönném ha tud valaki.

2022. ápr. 1. 01:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, van aki komoly témában nehezebben rak össze egy 3-4 részes tagmondatot, pláne ha időközben derül ki, hogy nem tudja mit akar mondani vagy gőze sincs róla. :D én is ilyen vagyok néha.

Másik: nem mindegy milyen munkahely, azért ott van zavaró körülmény, nem a teaházról beszélsz :D

2022. ápr. 1. 08:00
 2/3 anonim ***** válasza:

ez valamilyen idegrendszeri betegség lehet

eddig is iylen volt, vagy csak egy ideje?

ha csak egy ideje, akkor el kéne menni orvoshoz, mert lehet agydaganat is

2022. ápr. 1. 11:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen volt amióta ismerjük, már több mint hét éve egy cégnél vagyunk. Még nem láttam ilyet, de az nem jelent semmit mert rengeteg probléma van amiről nem hallottunk mégis létezik.
2022. ápr. 1. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!