Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A Nővérem hogy tudd másodjára...

A Nővérem hogy tudd másodjára is covidos lenni lassan már harmadjára is?

Figyelt kérdés
A szervezete érzékenyebb mondjuk ez az oka ?
2022. febr. 12. 08:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Valami gondja van az immunrendszerével - mint neked a helyesírásoddal.
2022. febr. 12. 08:49
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ elnézést kérek helyesírásban nem vagyok a legjobb de nem ez a legfontosabb nem az iskolában vagyunk
2022. febr. 12. 08:51
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
El lehet kapni tobbszor is, senki nem mondta, hogy nem. Az a kerdes inkabb, hogy mennyi ido telt el a fertozesek kozott es tuti, hogy covid volt-e? Csak mert 2 honapon belul nem realis elkapni 2x pl.
2022. febr. 12. 08:58
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Nekem a környezetemben főleg olyanok covidosak, akik korábban is voltak már.
2022. febr. 12. 08:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Gyári munkás cipővel foglalkozik és a munkahelyén vagy munkakezdés előtt volt teszt és kiderült újra az lett
2022. febr. 12. 09:01
 6/14 anonim ***** válasza:
73%
Bárki lehet többször covidos. Másodszorra én is csak véletlenül tudtam meg. Nem feltétlenül gyenge immunrendszert jelent. Ki tudja ki hányszor esett már át rajta. Oltott ismerősöm is volt már háromszor
2022. febr. 12. 09:18
 7/14 A kérdező kommentje:
Hát azt mondják az oltás segít ne halj bele így hallottam
2022. febr. 12. 09:22
 8/14 anonim ***** válasza:
65%
Az Omikron különösen rossz ebből a szempontból. Sem az oltás, sem a korábbi betegség nem jelent erős védelmet ellene. Van aki egy hónapon belül kapta el a Deltát és az Omikront.
2022. febr. 12. 09:37
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Én dec. elején is kovidos voltam és most megint. :(

Gondolom, hogy különböző variánsokat kaptam el. Plusz teljesen tudatlan vagyok a témában, de szerintem az első két oltás csak az eredeti kovid ellen véd(ett). Nem nagyon tudom elhinni, hogy a variánsokra is jó lenne.

2022. febr. 12. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

1. van-e oltása?

2. folyamatosan permeteződnek minden féle virus mutációk nem biztos hogy ugyan azt kapja el

2022. febr. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!