A Nővérem hogy tudd másodjára is covidos lenni lassan már harmadjára is?
Figyelt kérdés
A szervezete érzékenyebb mondjuk ez az oka ?2022. febr. 12. 08:46
1/14 anonim válasza:
Valami gondja van az immunrendszerével - mint neked a helyesírásoddal.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ elnézést kérek helyesírásban nem vagyok a legjobb de nem ez a legfontosabb nem az iskolában vagyunk
2022. febr. 12. 08:51
3/14 anonim válasza:
El lehet kapni tobbszor is, senki nem mondta, hogy nem. Az a kerdes inkabb, hogy mennyi ido telt el a fertozesek kozott es tuti, hogy covid volt-e? Csak mert 2 honapon belul nem realis elkapni 2x pl.
4/14 anonim válasza:
Nekem a környezetemben főleg olyanok covidosak, akik korábban is voltak már.
5/14 A kérdező kommentje:
Gyári munkás cipővel foglalkozik és a munkahelyén vagy munkakezdés előtt volt teszt és kiderült újra az lett
2022. febr. 12. 09:01
6/14 anonim válasza:
Bárki lehet többször covidos. Másodszorra én is csak véletlenül tudtam meg. Nem feltétlenül gyenge immunrendszert jelent. Ki tudja ki hányszor esett már át rajta. Oltott ismerősöm is volt már háromszor
7/14 A kérdező kommentje:
Hát azt mondják az oltás segít ne halj bele így hallottam
2022. febr. 12. 09:22
8/14 anonim válasza:
Az Omikron különösen rossz ebből a szempontból. Sem az oltás, sem a korábbi betegség nem jelent erős védelmet ellene. Van aki egy hónapon belül kapta el a Deltát és az Omikront.
9/14 anonim válasza:
Én dec. elején is kovidos voltam és most megint. :(
Gondolom, hogy különböző variánsokat kaptam el. Plusz teljesen tudatlan vagyok a témában, de szerintem az első két oltás csak az eredeti kovid ellen véd(ett). Nem nagyon tudom elhinni, hogy a variánsokra is jó lenne.
10/14 anonim válasza:
1. van-e oltása?
2. folyamatosan permeteződnek minden féle virus mutációk nem biztos hogy ugyan azt kapja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!