Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi okozza ezt a viselkedését?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza ezt a viselkedését?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, akit barátzónába akartam tenni mert nem voltam érdekelt másban, pont olyan periódusom volt.

De ragnált sokat szexért, es végül nehezen, de belementem.

Kiderult, hogy erekciós problémái vannak, azaz szinte impotens. Megis teszi magat hogy ez nem így van es továbbra is erőlteti hogy szexelni kell mert fontos a szex es egészséges.

Ami igaz, csak ő képtelen rá.

2 óra utan mikor halott odalent es elkezdek öltözni hogy menjek vegre haza, megkerdi hogy “így hagysz?” Ami nagyon meglep, hisz nincs is erekcióban. Hogyhogy így hagyom? Így hogyan.... sose sértettem meg, de most beállította hogy en kerülöm a szexet es bezzeg neki szükségletei vannak es en nem akarom megérteni.

Vajon arra gondol hogy ha ő potensnek látja magat akkor mas is, hiaba nem áll fel neki, hazudik önmagának?

Arra is gondoltam hogy meleg mert 43 éves es nem nagyon vlt nő sose körülötte

2023. nov. 1. 07:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valóban ez így kissé zűrzavaros, mert én is impotens vagyok, igaz. nem 100 % az is igaz, ha gyűrűt húzok a tövére, akkor még fel is áll, ha nem vertem előtte túl sokat. De éppen ezért maradok a feleségemmel, akivel megcsináltam tízezerszer normálisan, mert ő már megérti, hogy az öregség az ilyen. Ha keresnék magamnak helyette egy fiatalt, akkor égnék, az előtt az idegen előtt, mint az olajos rongy. 65/F
2023. nov. 1. 10:17
 12/14 A kérdező kommentje:

En csak azt nem értem, hogy ilyen gondjai vannak es még ő hajtja es erőlteti a szexet folyton ez a témája, obszedalja a szex így a szex úgy

Megkertem hogy maradjunk baratok de sértőnek találta es azóta nem nagyon hív mert szerinte én futok a szextől

2023. nov. 1. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éppen ez az ő problémája, azért nem nagyon volt eddig nővel, mert nem tudja le kommunikálni, hogy mi az ő problémája, és hogyan szeretné hogy kielégítsék.
2023. nov. 1. 10:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Számomra tapaszatalatlansága es hulye viselkedese arra mutat hogy meleg es szeretne látszat kapcsolatot es meg magának is hazudik hogy heteró
2023. nov. 1. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!