Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi okozza ezt a viselkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozza ezt a viselkedést?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy férfivel, aki nagyon keresi a társaságom, mondhatni “nyomul” de mintha ezt megjátszaná.

Mármint az érdeklődést irányomban.

Pedig en mondtam neki hogy inkább barátokat keresek.

De ő erről hallani se akar az sértő számára.

De mikor például beszélgetünk azt veszem észre, hogy nem igazán érdekli amit mondok, tehát UNOTT.

Nem is tudom ha hallgatja. Reagálni keveset szokott.

Alig várja gondolom hogy megszólaljon ő, mert azt gondolhatja, hogy amit ő mond az milyen érdekes.

Vagy az ötletei amik kipattannak a fejéből, rossz néven veszi ha nem tartom jó ötletnek.

Én szeretek telefonon beszélni; chattelni, de ő erre nem hajlandó, azt mondja, hogy mi értrelme a telefonálásnak, amikor közel lakik hozzám és átmehetnék inkább ?

Ha átmegyek akkor enni kell nála, de az előszobába megkezdődik hogy lerohan es elkezd csókolgatni vég nélkül se vege se hossza a cipőm sem tudom levenni, olyan furcsa az egész mintha megjátszaná a szenvedélyt, ahogy a filmekben látta, miközben semmi ilyenre nem képes.

Amúgy szeret jókat enni, aludni, hízékony, 40 esek vagyunk mindketten, ő 4 évvel fiatalabb mint én. Ját edzőterembe, de 20 méter után zihál, meg kell álljon. Sokat jár autóval.

Nem tűnik, hogy formában lenne.

De amblokk az az érzésem mégis, hogy unott es nem érdeklem, csak azt nem értem, hogy miért játszaná meg?

Amúgy pénzes tehát nem a pénzemre utazik, el nem tudom képzelni hogy mi okozza ezt a furcsa viselkedését már az az érzésem hogy meleg es magának bizonyít ….

nov. 13. 08:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos, nem erre a kérdésre akartam válaszolni elnézést
nov. 13. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!