Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem dohányzom, ugye jogos hogy nem kezdek dohányzó nővel?
Vagy ilyen hihetetlen nagy elvárásai csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben?
Semmi kedvem a büdös bagós illatot elviselni nap mint nap.
F/33
"Miközben engem azért megszólalnak hogy instant kuka hogy nem iszom!"
Akkor keress olyant, aki nem. Tudod, az emberek nem egyformák. Nálam például kizáró ok a rendszeres piálás. Lerészegedés plána. Legjobb, ha egyáltalán nem iszik. (Nem ismerkedem).
"De én nyilván nézzem el a nőnek az aktív szenvedélybetegséget, olyat ami nekem nincs is és nagyon zavaró számomra...."
Neked a toronyban fent van probléma.
Miért kell erről kérdést kiírni?
A társkeresőn add meg, hogy nemdohányzó partnert keresel.
Rendben, akkor ne kezdj dohányzóval. Ennyi. Mit kell ezen fennakadni Balázska?
Veled a legkisebb baj hogy alkesz vagy 😂
25
Hisztizni akar egyet, mert besértődött, hogy tegnap egy hasonló kérdésnél több nő is azt merészelte írni, hogy nem kezd bagós pasikkal.
E-cigit szivok,ami gyakorlatilag illatos levegő. Nagyon finom gyümölcsös illata van. Nem füstös, és nem is a fingszagu iqos. :D
De mondom, nyilván elfogadom, ha ez valakit zavar. Semmi gond, engem még az ital zavar. 🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!