Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én nem dohányzom, ugye jogos hogy nem kezdek dohányzó nővel?
Vagy ilyen hihetetlen nagy elvárásai csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben?
Semmi kedvem a büdös bagós illatot elviselni nap mint nap.
F/33
9: az én stílusommal gond van, de amikor azt írja nekem egy "kedves" nő hogy ne legyek agyhalott az nyilván büfé.
Nektek a csillagos egekben van az egótok.
Semmit nem találtam ki, feltettem egy kérdést hogy nem dohányzó férfiként jogosan várom e el hogy a nő se legyen dohányos, ennyi.
Miközben engem azért megszólalnak hogy instant kuka hogy nem iszom! Nem vicc! Felépülő alkoholista vagyok és sokak szerint ez probléma. Hogy nem iszom!
Azt érteném hogy az gond lenne ha innék, de ha ez is gond ez már vicc...
Ez egy inverz ország, egy aktív alkoholistát is jobban elfogad a társadalom mint egy nem dohányzó, absztinens embert.
Én sem szeretem a bagós nőket. Az a vicc, amikor munkában a bagós csorda tömve van a dohányzó részen, én meg egyedül ülök a nemdohányzóban.
Anyagilag kevésbé lenne gondjuk, ha nem szívnák azt a szart. Mintha ez életük elengedhetetlen része lenne, mint a víz, vagy levegő. Az albérlet felét a cigi teszi ki. Aztán ezek sírnak meg mennek ki külföldre, hogy nyugodtan megvehessék a cigit.
Én pl értékelem,ha valaki nem iszik. Én sem iszom egyáltalán. Évente 1-2 alkalom, céges rendezvény, születésnap alkalmával koccintok, iszom egyet-kettot, de az év fennmaradó kb 360 napján nem.
Engem pl zavar az a réteg, aki hetente többször is italozik a haverokkal. Ez az én döntésem és találtam hasonló párt.
Ugyanígy te is megszűrheted a dohányosokat, szíved joga.
Én dohányzom, mondjuk nem a büdös, füstös cigit szivom, van már csomó alternatíva. De azokat sosem fogom megérteni, akik azt hiszik, ez minket anyagi gondokba taszít.
Kb 20 ezer forint maximum egy hónapra, amit elszívok. Más ezt megissza egy este alatt, vagy elmekizi, vagy elnasizza, elbulizza, vagy akármi. Senkinek semmi köze hozzá, ki - mire költi a pénzét.
Van, akit zavar, van akit nem.
Engem például zavar, és nem is kezdtem soha dohányzó férfival. Volt aki nekem is támadt, hogy miért, attól ő még rendes ember. Én ezt nem kétlem, de vannak elvárások. Az ő részéről is biztosan. Kinek, mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!