Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró nem dohányzóként egy cigissel csókolózni?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy lánnyal, én nem dohányzom, ő igen, de csak napi pár szálat szív. Ha csókra kerül a sor, mennyire lehet megérezni az ízét?2021. okt. 25. 14:39
1/14 anonim válasza:
Mennyi az a napi pár szál? Ha 2-3 szál, akkor semennyire, ha nem előtted nyomja el.
2/14 anonim válasza:
Leszoktam és én érzeztem.
Napi fél doboz , közepesen szar minőség
3/14 A kérdező kommentje:
Napi 6-8 szál
2021. okt. 25. 14:45
4/14 anonim válasza:
#2 voltam
Engem zavart.
Nagyon jó a szaglàsom
5/14 anonim válasza:
Nálunk pl én nem cigizek, férjem igen. Engem nem zavar.
6/14 anonim válasza:
Simpson családban volt egy ilyen poén amikor Bob megjegyzi a láncdohányos menyasszonyának Selma-nak, hogy "Téged csókolni olyan, mint egy gyönyörű hamutálat..." :D
Amúgy valami ilyesmi érzete lehet, én a "láncdohányosok" szagát is utálom, messziről érezni azt a semmivel össze-nem-téveszthető aromát. Így a személyes listámon valahol a hajléktalanok által látogatott helyek, keveset fürdő pállott nők és a sokat-piáló-középkorú-férfiak kategóriákkal azonos az undorítósági téren. Fújfújfúj. És ettől még vannak rosszabbak.
7/14 anonim válasza:
Megérezni, dohányosként zavart egy dohányos csajjal csókolózni.
8/14 anonim válasza:
erezni. de ha napi par szalat sziv es nem pont csok elott, akkor nem veszes.
9/14 Lazy Lover válasza:
Volt cigis csajom én éreztem mindig a bagó bűzt
10/14 anonim válasza:
Számomra undorító volt. Nem segít rajta a rágó meg a fogmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!