Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves nőtársaim a szúrós szakáll és arcszőrzet a pasin nem zavaro ? Hogy lehet megszokni ezt?
Figyelt kérdés
Mert elég szúr2021. szept. 2. 14:51
1/15 anonim válasza:
Én spec. imádom a borostát és a rövid szakállat is a férjemen.
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon zavaró. Én nem tudtam megszokni. Meg szoktam kérni a férjemet, hogy borotválkozzon meg, ha már szúr. Én is odafigyelek, hogy ápolt legyek, ennyit igazán megtehet ő is.
3/15 A kérdező kommentje:
Ápolt de attól még ez szúr.
Hogy lehet negszokni?!
2021. szept. 2. 15:00
4/15 anonim válasza:
A páromnak szalálla van, és imádom. Persze néha szúr, ez valóban igaz, de én már megszoktam. Ha zavar például akkor amikor összebújunk akkor szólok neki, hogy helyezkedjen másképp. Már el sem tudnám képzelni zsakáll nélkül.
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor nincs erre semmi trükk csak majd megszokom, idővel??
2021. szept. 2. 15:06
6/15 anonim válasza:
Enbem nem zavar. Sőt néha kiráz tőle a hideg de a lehető legjobb értelemben.:)
7/15 A kérdező kommentje:
Tetszeni nekem is tetszik meg jol áll neki de ettől függetlenül mèg szúr.
2021. szept. 2. 15:10
8/15 anonim válasza:
Az a trükk, hogy olyan hosszra kell megnöveszteni, ami már elhajlik ha beleáll a bőrödbe, következésképpen nem szúr. Fél centinél hosszabb már nem nagyon szokott, ahhoz már nagyon vastag szőrszálak kellenének.
9/15 anonim válasza:
Szakáll olaj segíthet szerintem ezen, hogy ne szúrjon annyira, emellé pedig szép és fényes lesz tőle. :)
4#-es vagyok. Engem sose zavart kifejezetten, szóval embere válogatja.
10/15 anonim válasza:
Ha nem borosta méretű, akkor már elhajlik valamilyen irányba, így lehetetlen vele szurkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!