Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ha bejön az arcszőrzet, akkor főleg milyen fazon?
Figyelt kérdés
Csak úgy sima borosta, csík, körszakáll, vagy milyenek tetszenek leginkább?2014. márc. 13. 00:46
1/11 anonim válasza:
Tetszik a sima borosta, csík, ami csak az állcsúcson van egy ív, az a csík is, ami végig vezet az állon a fülcimpáig és mindig elfelejtem minek nevezik az olyan szakállt/hajas részt, ami csak a fül mellett van, de az is tetszik.
2/11 A kérdező kommentje:
A pajeszra gondolsz?
2014. márc. 13. 01:18
3/11 anonim válasza:
Ahha, igen igen az is tetszik. :)
4/11 Frigg válasza:
A borosta is tetszik, de a hosszú szakáll (akár mellkasig érő)+bajusz kombó ami nagyon. Valamint valakinek jól áll a pajesz is :)
23/N
5/11 anonim válasza:
Nekem bejön sokféle. De csak a pasikon.
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Sima pár napos borosta.
Meg lehet valamilyen fazon is, olyan, ami konkrétan jól áll az illetőnek, nincs fazonból kedvencem, viszont jópáran mellényúlnak. Jaj, és a kecskeszakállat nagyon nem birom, és a Hitler bajuszt, fuj.
8/11 A kérdező kommentje:
Van, aki hord hitlerbajuszt? komolyan? :D
2014. márc. 13. 10:17
10/11 anonim válasza:
Borosta1-10 mm-es hosszúságig (utóbbi már inkább szakáll).ez majdnem mindenkinek jól áll, a többi egyénfüggő. Volt olyan pasim akinek baromi hosszú, 15-20 cm-s szakálla van, előtte nem hittem volna hogy tetszhet nekem bárkin is, de neki ez annyira a "része" volt hogy anélkül el se tudtam volna képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!