Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha én nem dohányzom, ugye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én nem dohányzom, ugye jogos hogy nem kezdek dohányzó nővel?

Figyelt kérdés

Vagy ilyen hihetetlen nagy elvárásai csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben?

Semmi kedvem a büdös bagós illatot elviselni nap mint nap.

F/33

dec. 6. 13:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
71%

“Vagy ilyen hihetetlen nagy elvárásai csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben?”

Istenem miért kellett ezt ide hánynod most komolyan? Miért kell folyamatosan szenvednetek?! Állandóan az áldozatot játszani.

Természetesen jogos….hogy a kérdésedre is választ adjak, de ezt a stílust hagyd abba.

dec. 6. 13:39
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbben -legyen az férfi vagy nő- így vagyunk ezzel. Nincs ebben semmi különös.
dec. 6. 13:39
 3/34 anonim ***** válasza:
78%

szerintem mindenkinek lehetnek elvárásai, amiknek egyáltalán nem kell "jogosnak" lenni. nem kell magyarázkodni, ha te nem dohányzó, vagy csak zöld szemű, vagy vegán nőt keresel. az elején érdemes ezt tisztázni és kész.

csak mondjuk nem kell beszólni azoknak sem, akik nem felelnek meg a te elvárásaidnak, vagy akikének te nem felelsz meg.

dec. 6. 13:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt vársz el amit akarsz.
dec. 6. 13:43
 5/34 anonim ***** válasza:
60%
Az egyes a számból vette ki a szavakat, tök felesleges ez a stílus, de természetesen dönthetsz úgy, hogy nem kell dohányos. Én dohányzó nő vagyok, nekem annyi az elvárás ilyen téren, hogyha vki nem dohányzóként ismerkedik velem, sem kezdetben, sem később ne akarjon ebben megváltoztatni, korlátozni. Én sem tettem, amikor én nem cigiztem, a másik meg igen. Akit zavar, az elején nyilvánítsa ki, és offolja a dolgot.
dec. 6. 14:04
 6/34 A kérdező kommentje:

Mi volt a botrányos a stílusomban?

Engem annyira taszít a bagós szag, hogy undorodom tőle, sajnos ez van.

Én magam is leszokott dohányos vagyok(nagyon régóta), akkor én se éreztem mennyire büdös.

Itt tegnap kiosztottak egy alkoholista pasit, aki ABSZTINENS (tehát nem iszik) hogy instant kuka!

De én nyilván nézzem el a nőnek az aktív szenvedélybetegséget, olyat ami nekem nincs is és nagyon zavaró számomra....

dec. 6. 14:10
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

A gind az h azt feltetelezed h az itteni embereket erdekli a velemenyed es meg akarjak mondani milyen igenyeid lehetnek.

Igenyei mindenkinek lehetnek de ha emiatt nem jut no (amugy a dohanyosok is ugyan ugy valogatnak szoval ez nem novelne az eselyeid szerintem), akkor az is a te problemad.

dec. 6. 14:18
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Minek kéne elnézni?
dec. 6. 14:21
 9/34 anonim ***** válasza:
83%

Sokakat taszít a cigizés, engem is. Én vagyok az első válaszoló! És én sem szeretem ha a párom cigizik. De ez amit írtál, Vagy ilyen hihetetlen nagy elvárásai csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben?

Na ez….a szenvedés level 100…

Ki mondta, hogy viseld el?? Ne legyél már agyhalott komolyan.

dec. 6. 14:27
 10/34 anonim ***** válasza:
85%
Teljesen jogos, a dohányzás nálam is kizáró ok. Egy nő volt az életemben, aki dohányzott. A legelső.
dec. 6. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!